Ageless komt 28 Juli

Ageless komt 28 Juli

Team17 heeft bevestigd dat de puzzelplatformer Ageless op 28 juli op Nintendo Switch en pc zal verschijnen.

In het avontuur lossen spelers verschillende uitdagingen op met behulp van tijdmanipulatie – of het nu de leeftijd van wezens verandert of de tijd helemaal stopt!

video
play-rounded-fill

Over Ageless

Verloren, verward en alleen. Wat zal Kiara doen als ze plotseling merkt dat ze de macht heeft om de leeftijd van flora en fauna te beheersen? Een vaardigheid die haar door een magische obelisk is geschonken.

Doorkruis een wereld van puzzelplatforms als geen ander, vol mythen en magie. Ga op een emotionele reis waarbij je voor moeilijke keuzes staat en je innerlijke demonen moet confronteren.

Volg Kiara terwijl ze in een wereld van wonder en hartzeer wordt gegooid. Manipuleer de leeftijd van dieren en het plantenleven terwijl je je weg baant door ingewikkelde omgevingspuzzels en versla de meedogenloze eindbazen die je in de weg staan.

Belangrijkste kenmerken

  • Word Ageless: Uitgerust met een mystieke buiging, beheers de kunst om Ageless te worden. Ren weg van dieren en planten om door interessante puzzels en ingewikkelde platformuitdagingen te navigeren.
  • Uniek ouderdomsmechanisme: speel met de natuurwetten om de leeftijd van dieren en planten te beheersen en door spannende levels te komen.
  • Geen doorsnee sprookje: in een tragisch verhaal van verlies en persoonlijke ontdekking moet Kiara beslissen of ze haar hervonden krachten zal gebruiken om haar innerlijke demonen het hoofd te bieden of ervoor weg te rennen.
  • Nieuwe werelden om te ontdekken: verken nieuwe gebieden vol unieke planten en dieren terwijl je verder komt in het spel. Elk niveau is met de hand getekend tot in perfectie van pixels om een ​​prachtige wereld te creëren.
Ad