Ageless platformer trailer

Ageless platformer trailer

Team17 en One More Dream Studios hebben een nieuwe trailer onthuld met de oeroude kracht die spelers kunnen gebruiken in Ageless, de aankomende puzzelplatformer die tijdmanipulatie gebruikt.

De nieuwe gameplay-trailer laat zien hoe deze kracht kan worden gebruikt om door de verschillende niveaus te navigeren, van het manipuleren van de leeftijd van wezens tot het bevriezen van de tijd zelf.

video
play-rounded-fill

Functies van Ageless

  • Meerfase veroudering voor planten en dieren: verouder flora en fauna in verschillende stadia van hun levenscyclus om de puzzels op te lossen die je in de weg staan.
  • Tijdloze platforming: Ageless gebruikt de omgeving om ingewikkelde platformuitdagingen te creëren. Terwijl ‘tijdloze’ spelers levende wezens kunnen gebruiken om door de lucht te rennen, waarbij ze de levenskracht verbruiken en daarbij de plant of het dier verouderen.
  • Unieke werelden: elk gebied heeft zijn eigen planten en dieren om te gebruiken, gerealiseerd in een handgetekende pixelkunst.
  • Mysterieuze verzamelobjecten. Door ‘tijdloos’ te worden, kunnen spelers optionele verborgen items zien en verzamelen die alleen toegankelijk zijn via ingewikkelde platformuitdagingen die verborgen zijn in de levels.
Ad