Agony komt

Agony komt

Forever Entertainment heeft onlangs bevestigd dat Agony zijn weg zal vinden naar het Nintendo Switch-platform. De game bevat de bugfixes en updates die de versie van Agony op de pc heeft ontvangen.

video

Over Agony

Agony biedt een volledige verhaalmodus en een open uitdagingssysteem dat willekeurig levels genereert voor spelers om te verkennen en te overleven om nieuwe highscores te krijgen. Naast het feit dat ze in ontelbare lijsten met ‘Meest verwachte horrorspellen 2018’ voorkomt, is de door kickstarters gefinancierde titel bedoeld om spelers uit te dagen met zijn brute en kwaadwillende omgevingen.

Agony gooit je in het midden van de hel waar je ernaar streeft om in leven te blijven en het raadsel achter de mysterieuze Rode Godin op te lossen; architect van deze plaats van verdriet en pijn, en de enige entiteit met kennis van hoe ontsnapping … maar er is meer aan het verhaal dan het lijkt.

Achtervolgd door nachtmerrenschepselen, krijg je het vermogen om demonen en andere zielen te bezitten om een uitweg uit de hel te vinden.

Welnu, we houden onze ogen op Agony en zullen controleren hoe de game het er vanaf brengt op de Nintendo Switch.

Ad