Airhead aangekondigd

Airhead aangekondigd

HandyGames en Ocato kondigden Airhead aan, een meeslepende 2.5D Metroidvania met een prachtige kunststijl. De game wordt in 2021 uitgebracht voor Nintendo Switch.

Portemonnee, sleutels, telefoon … Hoofd? Als je ooit het gevoel hebt gehad dat je zonder je hoofd het huis uit bent gelopen, dan is dit het spel voor jou. Sluit je aan bij je hoofdpersoon Body en zijn vriend Organisme en ga op reis door een wereld in Metroidvania-stijl!

video
play-rounded-fill

Over Airhead

Begin je avontuur als Body, die getuige is van de tragische scheiding van Head en zijn luchtpompend hart door een onbekende machine. Terwijl het hart wordt weggenomen, komt Body in actie om het verlaten Hoofd te redden. Je moet de luchttanks die over de hele wereld verspreid zijn gebruiken om Head opgeblazen te houden en de ware connectie achter het gestolen hart en de technologie die je dystopische wereld vervult, te ontdekken.

Wikkel je hoofd rond unieke mechanica en beleef dappere spannende gameplay, terwijl je zoete upgrades verzamelt! Duik in diepe donkere spelonken, verken oude bouwwerken en overleef een industriële dystopie om het mysterie van de betekenis van Head in deze wereld op te lossen.

Ervaar een prachtige kunststijl terwijl je wordt gevuld met een gevoel van verantwoordelijkheid en urgentie om je vriend te helpen. Met een sterke focus op het oplossen van puzzels, vereist deze ongebruikelijke uitdaging dat je je hoofd en lichaam zowel afzonderlijk als samen gebruikt.

Belangrijkste kenmerken

  • Een meeslepende 2.5D-platformervaring in een Metroidvania-achtige wereld
  • Een prachtige kunststijl, met gedurfde kleuren en sombere schaduw
  • Uitdagende puzzels moeten worden opgelost door slim gebruik te maken van de synergie van hoofd en lichaam
  • Veel krachtige upgrades die deuren openen naar nieuwe gebieden
  • Een persoonlijk verhaal over kameraadschap, ontdekking en verantwoordelijkheid
  • Een groot aantal wezens en machines om je te hinderen of te helpen bij je avontuur