AK-xolotl komt

AK-xolotl komt

AK-xolotl, een top-down roguelite, komt naar de Nintendo Switch, zegt de ontwikkelaar van de game. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt.

video
play-rounded-fill

Over AK-xolotl

AK-xolotl is een top-down roguelite met de schattigste amfibie in zich. Je volgende maaltijd is een axolotl die een AK heeft en moordt.

Baan je een weg door het ecosysteem en laat zien welk dier het echte toproofdier is! Procedureel gegenereerde biomen en handgemaakte kamerlay-outs worden gebruikt om verschillende kaarten te maken die het beste van beide werelden combineren. Je gaat door verschillende kaarten die het beste van twee werelden combineren.

Belangrijkste kenmerken

  • Jag en vernietig je prooi met een breed scala aan wapens: melee, close-range, long-range, enzovoort. Je kunt kiezen hoe je wilt spelen.
  • Dit is hoe de maaltijd van axolotl eruit gaat zien: het wordt een buffet.
  • Met de ingrediënten die je uit de jacht haalt, kun je heerlijke recepten maken en nog krachtiger worden.
  • Bouw en versier je eigen vijver en maak vervolgens nieuwe dingen om hem te versieren! De beste plek voor je axolotl om te wonen, is waar hij zou moeten zijn.
  • Er zijn veel verschillende power-ups die je voor je Axolotl kunt krijgen. Je hebt al wapens, maar waarom zou je niet wat extra vaardigheden toevoegen die je niet alleen sterker maken, maar ook variatie aan het spel toevoegen?
  • Verschillende soorten biomen en verschillende tijden van de dag: je kunt bloedbaden op de vijver zien in verschillende instellingen en op verschillende tijdstippen van de dag.
  • Je kunt baby-axolotls aaien en verzorgen om ze schattig te maken, en daarna kun je met ze spelen. Zorg ervoor dat ze voldoende eten en verzorging krijgen. Kijk ze dan groeien! Neem ze ten slotte mee op uw jachttochten.
  • Omdat hoge scores er pas echt toe doen als je kunt pronken met je prestaties!
  • Nog drie spelmodi voor een beetje hapklaar plezier: het is tijd voor een pauze van de hoofdjacht. Neem een ​​pauze van het werk en speel een snel en leuk schietspel met vrienden. Pond King, Horde en Chrono zijn allemaal spellen die je alleen of met maximaal vier andere mensen kunt spelen.

AK-xolotl wordt verkocht in de Nintendo Switch eShop. Het kan online worden gespeeld.

Ad