Aka – Launch trailer

Aka – Launch trailer

We hebben nu een nieuwe lanceringstrailer voor Aka, en daarvoor kun je Neowiz en Cosmic Gatto bedanken. De nieuw uitgebrachte avonturengame in de open wereld kan nu worden gespeeld op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Aka

Tuinieren

De speler krijgt de kans om een ​​verscheidenheid aan planten te cultiveren, variërend van bloemen tot gewassen. De landbouwmethode wordt beïnvloed door permacultuur, wat het belang van associaties (tuinontwerp) en de aanwezigheid van wilde dieren benadrukt.

Constructie

Het is mogelijk om een ​​huis, gereedschap, kleding en zelfs een paar andere rekwisieten te bouwen. Het kan bijdragen aan het voltooien van missies of alleen dienen als een cosmetische functie. Tijdens het voltooien van missies moet je middelen verzamelen, dingen lokaliseren of ze winnen.

Ontspanning

Tijd doorbrengen in warmwaterbronnen met apen, staren naar wolken terwijl je luistert naar de geluiden van de oceaan, of wegdoezelen bovenop een gigantische capibara zijn allemaal geweldige manieren om te ontspannen. Deze activiteiten zijn vermakelijk, maar ze zijn niet zinloos omdat ze bijdragen aan een toename van het geluk.

Verhalende zoektochten

Er is geen vast pad om te volgen in Aka. Je hebt volledige controle over de timing en manier van hulp aan NPC’s (als je ervoor kiest om ze te helpen). Maar daarna, en alleen dan, kun je elk hoekje en gaatje onderzoeken, meer over je geschiedenis ontdekken en misschien… een staat van innerlijke rust bereiken.

Minigames

Er zal een selectie van andere minigames beschikbaar zijn, zoals het slee-bouwspel en het marmeren doolhof. Hun totale aantal is nog niet bepaald.