Akka Arrh – Launch trailer

Akka Arrh – Launch trailer

Atari heeft een launch-trailer uitgebracht voor hun nieuwste arcade shooter-game, die de naam Akka Arrh draagt. Op de Nintendo Switch kan de game nu officieel worden gespeeld.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Akka Arrh

Terwijl je woedend hordes naderende aanvallers afweert, stroomt een stortvloed van woorden, kleuren, vormen en geluiden rond je geschutskoepel. In het geval dat tegenstanders je perimeter doorbreken, moet je ze in gevechten van dichtbij aangaan en terugdrijven terwijl je je tegelijkertijd in een oogwenk aanpast aan een geheel nieuw gezichtspunt. We hopen dat je geniet van je tijd hier bij Jeff Minter’s Akka Arrh.

Deze bijgewerkte versie, ontwikkeld door de bekwame programmeurs van Llamasoft, combineert het mysterie van een uiterst zeldzaam Atari arcade-prototype met een unieke artistieke visie om een ​​wave shooter te produceren die buitengewoon moeilijk neer te zetten is . Minter’s wrange gevoel voor humor, zijn affiniteit met psychedelische kleuren en zijn talent voor het ontwerpen van games die een plezier zijn om mee te doen, zijn allemaal overvloedig aanwezig in Akka Arrh.

Kenmerken

Absoluut arcadeplezier! Je hebt niet veel tijd om je voor te bereiden, aangezien je midden in de actie terechtkomt, waar je enige doel is om combo’s te maken, hoge scores te behalen en in leven te blijven.

Bouw grote ketens van vijandelijke explosies op en sla munitie in voor nauwkeurige schoten om een ​​combo te behouden en je ringen (of levenskracht) te verdedigen. Als je ze allemaal verliest, is het spel afgelopen.

Je kunt het spel beginnen vanaf het eerste van de 50 verschillende niveaus helemaal vanaf het begin, of je kunt verdergaan waar je was gebleven en verder spelen.

Toegankelijkheid! Ben je gevoelig voor flitsende lichten, of ben je gewoon geen fan in het algemeen? U hoeft zich geen zorgen te maken, aangezien er een optie is om de meer inspannende visuele effecten uit te schakelen, zodat een groter aantal mensen plezier kan beleven aan de ervaring.