Aladdin and The Lion King – Launch trailer

Aladdin and The Lion King – Launch trailer

Om de recente release van Disney Classic Games: Aladdin en The Lion King te vieren, heeft Disney Interactive de officiële lanceringstrailer onthuld voor de nieuwe compilatie.

video
play-rounded-fill

Over Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King

Twee van de meest geliefde Disney-spellen aller tijden keren terug naar moderne consoles in Disney Classic Games: Aladdin en The Lion King!

Dit onvergetelijke pakket Disney-klassiekers zit vol met tal van nieuwe functies, verbeteringen, spelmodi en weergave-opties, plus meerdere versies van de spellen!

Sluit je aan bij Aladdin en zijn sidekick, Abu, terwijl ze door de markt racen in de richting van hun date met bestemming. Herbeleef het klassieke avontuur van Aladdin terwijl je door Agrabah, de Grot der Wonderen en meer reist om Jafar te verslaan en Jasmine te redden. Spring, vecht, ontwijk en kleed je een weg door dit avontuur, terwijl je onderweg edelstenen verzamelt.

De Lion King brengt de majesteit en het mysterie van Afrika tot leven door het verhaal van Simba, een leeuwenwelp geconfronteerd met de uitdagende overgang naar volwassenheid. Nu kunt ook u deel uitmaken van het avontuur! Gedreven in de wildernis door zijn slechte oom Scar, vindt Simba redding en Hakuna Matata met Pumbaa het wrattenzwijn en Timon de meerkat.

Pak gruwelijke hyena’s op het kerkhof van de olifant, vermijd de vertrappende hoeven van stampende gnoes terwijl je door 10 niveaus vecht om ervoor te zorgen dat Simba zijn rechtmatige plaats als The Lion King claimt.

Disney Classic Games: Aladdin en The Lion King is nu beschikbaar op meerdere platforms, waaronder Nintendo Switch.

Ad