Alex Kidd In Miracle World DX komt Q1 2021

Alex Kidd In Miracle World DX komt Q1 2021

Merge Games en Jankenteam onthulden Alex Kidd in Miracle World DX voor Nintendo Switch.

De game is een remaster van de originele platformgame Alex Kidd uit 1986 in Miracle World en bevat nieuwe kunst, geremasterde muziek en zelfs een aantal gloednieuwe levels. Het zal ergens in het eerste kwartaal van 2021 verschijnen voor consoles en pc.

video
play-rounded-fill

Alex Kidd is terug!

De legendarische Alex Kidd keert terug met Alex Kidd in Miracle World DX!

Sinds zijn eerste optreden in 1986 met Alex Kidd in Miracle World. De iconische Alex Kidd keert terug naar het slaan van stenen, het verzamelen van munten en het opnieuw aanpakken van bazen in Alex Kidd in Miracle World DX!

Breng het koninkrijk Radaxian terug in zijn oude glorie en vernietig de kwaadaardige Janken de Grote!

Bestaande uit alle niveaus van de originele titel en gloednieuwe niveaus die de kennis van Alex Kidd uitbreiden, ervaar Miracle World zoals je het nog nooit eerder hebt gezien met nieuwe animaties, grafische details en gameplay-verbeteringen.

Herbeleef legendarische rock, paper scissors gevechten met Boss Rush Mode!

Over Alex Kidd in Miracle World DX

Naast alle originele klassieke baasgevechten, geeft Boss Rush Mode je de kans om oneindige baasactie te ervaren!

Ga direct de klassieker in met Retro Mode!

Spring met één druk op de knop direct in de originele klassieker met Retro Mode! Wissel op elk moment tijdens het spelen tussen de verbeterde graphics en een recreatie van de originele kunststijl!

Belangrijkste kenmerken

  • A Legend Reborn – Duik in een verbluffende recreatie van Alex Kidd in Miracle World met opvallende nieuwe kunst en strakkere, vloeiendere bedieningselementen.
  • Nieuwe modi – Nieuwe modi zoals ‘Klassieke modus’ en ‘Boss Rush-modus’ zullen beschikbaar zijn voor spelers naast de standaardgame.
  • Nieuwe niveaus – Ervaar nieuwe niveaus die de kennis van het origineel uitbreiden en nieuwe vijandtypes en voertuigen bevatten
  • Alternatieve baasgevechten – Nieuwe en verbeterde baasgevechtsmechanica met intuïtievere gevechten.
  • Klassieke modus – Ervaar het originele spel met baasgevechten, dialoog, levels en functies hetzelfde als de originele Master System-versie.
  • Nieuwe en geremasterde muziek – Een breed scala aan opnieuw ontworpen muziektracks en geremasterde tracks van de originele klassieke game!