Alex Kidd in Miracle World DX lanceert 22 juni, Greetings From Miracle World Trailer

Alex Kidd in Miracle World DX lanceert 22 juni, Greetings From Miracle World Trailer

Merge Games onthulde Alex Kidd in Miracle World DX – een geremasterde versie van de originele SEGA Master System retro-platformgame.

De uitgever heeft onthuld dat Alex Kidd in Miracle World DX iets eerder op 22 juni 2021 zal verschijnen. Daarnaast deelde het bedrijf een nieuwe ‘Greetings From Miracle World’-trailer die meer gameplay laat zien.

video
play-rounded-fill

Over Alex Kidd in Miracle World DX

De iconische Alex Kidd is terug! Spring direct terug in Miracle World en ervaar het zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Compleet met nieuwe HD-graphics, gameplay-verbeteringen en animaties, herontdek alle niveaus uit de originele game, evenals gloednieuwe niveaus die de kennis en het verhaal achter Alex Kidd uitbreiden.

Vernietig de kwaadaardige Janken de Grote en red de mensen van Radaxian voor eens en voor altijd! De wereld heeft een held nodig – waar wacht je nog op?

Beleef legendarische rock-, papierschaargevechten opnieuw met Boss Rush-modus!

Maak je klaar voor eindeloze baasactie in de Boss Rush-modus! Neem het op tegen de legendarische Gooseka, Chokkina, Parplin en Janken de Grote in een non-stop baasgevecht!

Transport rechtstreeks naar de klassieker met Retro Mode!

Ga meteen terug naar 8-bits nostalgie met de Retro-modus. Schakel tijdens het spelen op elk moment tussen de verbeterde graphics en een recreatie van de originele kunststijl!

Belangrijkste kenmerken

  • A Legend Reborn – Duik in een verbluffende recreatie van Alex Kidd in Miracle World met opvallende nieuwe kunst en strakkere, meer vloeiende besturing.
  • Nieuwe modi – Nieuwe modi zoals ‘Classic Mode’ en ‘Boss Rush Mode’ zullen beschikbaar zijn voor spelers naast het standaardspel.
  • Nieuwe niveaus – Ervaar nieuwe niveaus die de kennis van het origineel uitbreiden en nieuwe soorten vijanden en voertuigen bevatten
  • Alternatieve Boss Fights – Nieuwe en verbeterde boss fight-mechanica met meer intuïtieve gevechten.
  • Klassieke modus – Ervaar het originele spel met eindbaasgevechten, dialogen, levels en functies die hetzelfde zijn als de originele Master System-versie.
  • Nieuwe en geremasterde muziek – Een breed scala aan opnieuw ontworpen muzieknummers en geremasterde nummers uit de originele klassieke game!