Alfred Hitchcock – Vertigo aangekondigd

Alfred Hitchcock – Vertigo aangekondigd

Uitgever Microids kondigde Alfred Hitchcock – Vertigo aan, een nieuw verhalend avontuur dat eind 2021 naar Nintendo Switch en andere grote platforms gaat.

In de game duiken spelers in de gekwelde geest van schrijver Ed Miller, die de waarheid achter de verdwijning van zijn familie moet achterhalen!

video
play-rounded-fill

Over Alfred Hitchcock – Vertigo

In Alfred Hitchcock – Vertigo duik je in een nieuw soort psychologische thriller en loop je op een dunne lijn tussen realiteit en fantasie.

Schrijver Ed Miller kwam ongedeerd uit zijn auto-ongeluk in Brody Canyon, Californië. Hoewel er niemand in het autowrak werd gevonden, houdt Ed vol dat hij met zijn vrouw en dochter op reis was. Getraumatiseerd door deze gebeurtenis, begint hij te lijden aan ernstige duizeligheid. Als hij met therapie begint, zal hij proberen te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd op die tragische dag.

Belangrijkste kenmerken

  • Een exclusief, origineel verhaal over obsessie, geheugen, manipulatie en waanzin, vrijelijk geïnspireerd door Alfred Hitchcocks meesterwerk, Vertigo.
  • Beleef een krachtige verhalende ervaring als eerbetoon aan de visuele en verteltechnieken van het thrillergenre.
  • Onderzoek vanuit de visie van drie personages: iedereen heeft een ander verhaal te vertellen.
  • Verken verschillende tijdlijnen om de gebeurtenissen te controleren en de realiteit te scheiden van misleidende herinneringen.
Ad