Alice Gear Aegis CS: Concerto of Simulatrix – Trailer en gameplay

Alice Gear Aegis CS: Concerto of Simulatrix – Trailer en gameplay

Alice Gear Aegis CS: Concerto of Simulatrix, de volgende 3D-actiegame voor Nintendo Switch, heeft zijn eerste beelden ontvangen. Er is ook nieuwe gameplay. Dit werd eerder getoond als onderdeel van een live feed.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Alice Gear Aegis CS: Concerto of Simulatrix

Alice Gear Aegis CS: Concerto of Simulatrix is ​​een 3D-gevechtsactiegame met volledig benutte 3D-velden, een verbeterde versie van de Alice Gear Aegis-smartphonegame. Geniet van ongekende conflicten tussen actrices. Maximaal zes spelers kunnen tegelijkertijd spelen in online multiplayer. Speel een Tag Match met drie personages per speler, of een Battle Royale voor zes personen met één personage per speler.

Om je te onderscheiden van de massa, moet je je favoriete actrices uitrusten met je favoriete wapens en outfits. Je kunt ook genieten van een professioneel ontwikkelde ervaring die de smartphonegame niet kan bieden, met een volledig gesproken verhaal, verbeterde Gear-werkeffecten en meer. Mis deze nieuwe Alice Gear Aegis-ervaring niet, die veel levendiger is!

Op 8 september 2022 wordt Alice Gear Aegis CS: Concerto of Simulatrix in Japan uitgebracht voor de Nintendo Switch. Een westerse release moet nog worden aangekondigd.