Alien: Isolation – Grafische vergelijking

Alien: Isolation – Grafische vergelijking

Benieuwd hoe Alien: isolatie grafisch stand houdt in vergelijking met zijn PS4-tegenhanger? Dankzij Nintendo World Report kun je dat bekijken.

Zoals we zien, is er echt niet zoveel merkbaar verschil tussen beide versies, en vreemd omdat het lijkt dat de Nintendo Switch-versie er in sommige scènes in feite iets beter uitziet dan de PS4-versie.

video
play-rounded-fill

Over Alien: Isolation

Toen ze de aarde verliet, beloofde Ellen Ripley haar dochter dat ze naar huis zou terugkeren om haar 11e verjaardag te vieren. Ze heeft het nooit gehaald.

Vijftien jaar later ontdekt Amanda Ripley dat de vluchtrecorder van het schip van haar moeder is hersteld. Amanda gaat het ruimtestation van Sevastopol binnen om eindelijk het mysterie van de verdwijning van haar moeder op te lossen, alleen om een onbekende dreiging het hoofd te bieden.

Neem deel aan een angstaanjagende zoektocht om te overleven terwijl je door het labyrintische Sevastopol-station navigeert. Onvoorbereid en onderbenut, heb je al je verstand en durf nodig om er levend uit te komen.

GEÏNSPIREERD DOOR DE FILM 1979 ALIEN

Een game die terugkeert naar de roots van Ridley Scott’s sci-fi horror meesterwerk, waarbij de sfeer, de kunstrichting en de productiewaarden worden gebruikt om dezelfde angstaanjagende sensaties te leveren.

Alien: Isolation is vandaag gelanceerd voor de Nintendo Switch.

Ad