Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses – Eerste 26 minuten

Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses – Eerste 26 minuten

Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses-gameplay is getoond na de release op Nintendo Switch. Beelden tonen de eerste expeditie, inclusief een kijkje in een tempel. Handheld Players gaven ons de eerste 26 minuten.

video
play-rounded-fill

Over Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses

Lisha en Aisha zijn een eeneiige tweeling. Ze worden geboren met kenmerken die hen onderscheiden van gewone mensen. Lisha, die maar een paar seconden ouder is dan Aisha, heeft een zeer logisch intellect, maar is praktisch niet in staat om gevoelens of gehechtheid aan te voelen. Aisha daarentegen is erg gevoelig en kwetsbaar. Ze gaat graag op gevaarlijke vakanties en is vaak gekwetst, maar ze kan geen pijn voelen.

Tijdens een reis ontdekte Aisha een verlaten tempel die in de lokale legende wordt genoemd. Volgens de mythologie zijn alle priesters die in het verleden in de tempel hebben gediend, tweelingen. Aisha ontdekt ook dat een vreemd voorwerp in de tempel de zielen van een tweeling kan doen samensmelten. Aisha, die graag het raadsel wil ontdekken, nodigt Lisha uit om haar te vergezellen op een rondleiding door het heiligdom. Ondanks haar bedenkingen stuurt Lisha haar AI-robot “AMBU” om Aisha te vergezellen op haar expeditie.

De Nintendo Switch eShop heeft nu Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses. Het ondersteunt Engels, Japans en traditioneel Chinees.