Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses helaas vertraagd

Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses helaas vertraagd

Aliisha – The Oblivion of Twin Goddesses is uitgesteld, volgens nieuws dat op Twitter werd gepost door uitgever PQube en ontwikkelaar Underscore, die onthulden dat het project nu later uitgebracht in 2022.

Het puzzelavonturenspel Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses werd in december voor het eerst onthuld voor Switch. Het was eerder gepland voor dit voorjaar.

PQube over de vertraging

We hebben besloten de publicatie van Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses uit te stellen tot later dit jaar.

Deze beslissing is genomen als reactie op de massale steun en opmerkingen van de gemeenschap, met name over het gebruik van bewegingsbesturing. Deze extra ontwikkeltijd stelt het UNDERSCORE-team in staat om voor jullie, de fans, een goed afgeronde singleplayer-ervaring te creëren.

We stellen je geduld op prijs en kijken ernaar uit je meer informatie te geven over Lisha, Aisha en AMBU terwijl ons avontuur voortduurt.

Als we het bijgewerkte releasevenster en de definitieve datum voor Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses ontvangen, laten we het je weten.

Over Aliisha: The Oblivion of Twin Goddesses

Aliisha is een prachtig fantasieverhaal met in de hoofdrol de tweelingzusjes Lisha en Aisha. Wanneer ze struikelend een oude tempel vinden, moeten ze samenwerken om de verschillende hindernissen te overwinnen en het raadsel van hun lot op te lossen.

Verken vervolgens, alleen of met een partner, Aliisha’s briljant gerealiseerde 3D-omgeving terwijl je de individuele krachten van de tweelingmeisjes combineert om zich te ontwikkelen.

Aliisha is een emotionele reis naar het onbekende met duidelijke en onverwachte gameplay, exclusief ontworpen voor de unieke hardwaremogelijkheden van de Nintendo SwitchTM.

In de zoektocht naar aanwijzingen en waardevolle artefacten gebruikt Lisha, de redelijker en praktischer van de tweeling, haar AI-robot ‘AMBU’ om rond de tempel te vliegen, interessante objecten te scannen en gebieden te bereiken die Aisha niet kan bereiken.

Aisha daarentegen is gedurfder en moediger. Maar aangezien ze geen pijn kan voelen, kan ze de tempel beter te voet verkennen, meer gevaarlijke taken aan en zich op een meer fysiek niveau bezighouden.

Experimenteer met het wisselen van personage terwijl je alleen speelt – of nodig een metgezel uit voor de rit en ga samen de tempel in!