Aliisha: The Oblivion Of Twin Godesses komt in de lente van 2022

Aliisha: The Oblivion Of Twin Godesses komt in de lente van 2022

Ontwikkelaar Underscore kondigde de releasedatum aan voor Aliisha: The Oblivion Of Twin Goddesses op Nintendo Switch tijdens de recente Indie World Showcase.

video

The fantasy adventure title, which features a unique form of local co-op play, launches on the Switch physically and digitally on Spring 2022.

De fantasy-avonturentitel, die een unieke vorm van lokaal coöpspel bevat, wordt in het voorjaar van 2022 fysiek en digitaal gelanceerd op de Switch.

Over Aliisha: The Oblivion Of Twin Godesses

Aliisha is een prachtig fantasie-avontuur met tweelingmeisjes Lisha en Aisha. Wanneer ze een oude tempel tegenkomen, moeten ze samenwerken om de vele uitdagingen te overwinnen en het mysterie van hun bestemming te ontrafelen.

Verken Aliisha’s verbluffend gerealiseerde 3D-wereld, alleen of met een vriend, terwijl je de unieke vaardigheden van de tweelingmeisjes combineert om verder te komen.

Aliisha is speciaal gebouwd rond de unieke hardwarefuncties van de Nintendo Switch™ en is een emotionele reis naar het onbekende met een onderscheidende en verrassende gameplay.

Lisha, de meer rationele en verstandige van de tweeling, gebruikt haar AI-robot ‘AMBU’ om door de tempel te vliegen, interessante objecten te scannen en toegang te krijgen tot gebieden waar Aisha niet kan zoeken naar aanwijzingen en nuttige items.

Aisha daarentegen is avontuurlijker en moediger. Omdat ze geen pijn kan voelen, kan ze de tempel beter te voet verkennen, de steeds gevaarlijker wordende uitdagingen aangaan en op een meer fysiek niveau communiceren.

Experimenteer door karakters te wisselen terwijl je alleen speelt – of neem een ​​vriend mee voor het avontuur en ga samen naar de tempel!

Ad