Alles over de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase juli 2020

Alles over de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase juli 2020

Nintendo debuteerde met een Nintendo Direct Mini: Partner Showcase, een videopresentatie gericht op Nintendo Switch-games van de ontwikkelings- en publicatiepartners van Nintendo.

De video is de eerste in een reeks aankomende Partner Showcase-presentaties die dit jaar worden uitgebracht.

Nintendo Parter Mini in het kort

Hoogtepunten van de debuutshowcase bevatten details over twee nieuwe games in de populaire en veelgeprezen Shin Megami Tensei RPG-serie – een high-definition remake van Shin Megami Tensei III, een geliefde klassieker in de serie, komende lente 2021, en een nieuwe game in de belangrijkste genummerde serie, Shin Megami Tensei V, die in 2021 gelijktijdig wereldwijd op de Nintendo Switch wordt gelanceerd.

De Nintendo Direct Mini: Partner Showcase onthulde ook drie betaalde DLC-pakketten voor Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer met The Legend of Zelda, met nieuwe personages, modi en kaarten. Bovendien toonde de video actievolle gameplay voor twee aankomende Nintendo Switch-games, Rogue Company en WWE 2K Battlegrounds.

With this new Nintendo Direct Mini: Partner Showcase, we are delighted to be shining a spotlight on great games from our development and publishing partners,” said Steve Singer, Nintendo of America’s Senior Vice President of Publisher and Developer Relations. “With multiple showcases this year, we can continue highlighting the breadth of games and the variety of experiences all types of players can get on Nintendo Switch.”

video

Nintendo Partner Mini-hoogtepunten

 • Shin Megami Tensei V:

  Het volgende genummerde item in de geliefde Shin Megami Tensei-serie van ATLUS komt exclusief voor Nintendo Switch. In dit epische rollenspel is de orde zelf afgebrokkeld en heerst er chaos. Shin Megami Tensei V wordt in 2021 gelijktijdig wereldwijd gelanceerd op de Nintendo Switch.

 • Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster:

  Het is 17 jaar geleden sinds de oorspronkelijke release van Shin Megami Tensei III, in de Verenigde Staten bekend als Shin Megami Tensei: Nocturne. Nu keert de apocalyptische legende terug in een volledige high-definition remake van de klassieke game, die in het voorjaar van 2021 naar de Nintendo Switch komt.

 • Rogue Company:
  Er komt een stijlvolle nieuwe shooter op de Nintendo Switch! Versla tegenstanders met een arsenaal aan wapens en vaardigheden in deze online multiplayer third-person shooter van First Watch Games. Bots tegen andere spelers in competitieve en informele spelmodi, of ga de uitdaging aan tegen AI-tegenstanders die zeker de hitte brengen. Als spelers in de strijd vallen, kunnen hun teamgenoten ze weer tot leven wekken, zodat ze meteen weer in de strijd kunnen springen. Cross-platform spelen en cross-save worden ook vanaf dag één ondersteund, samen met ondersteuning voor bewegingsgestuurd richten. Meer informatie over Rogue Company wordt later onthuld!

 • WWE 2K Battlegrounds:

  De wereld van WWE is je strijdtoneel met geheel nieuwe, over-the-top arcade-actie in je gezicht, terwijl je favoriete WWE Superstars en Legends het uitvechten in bizarre interactieve omgevingen. Zowel informele gamers als fans van lang worstelen zullen genieten van de gemakkelijke, oppeppende multiplayer-ervaring wanneer WWE 2K Battlegrounds op 18 september wordt gelanceerd voor Nintendo Switch.

 • Cadence of Hyrule Season Pass:

  Drie betaalde DLC-pakketten komen naar de Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer met The Legend of Zelda-game, en het eerste pack wordt later gelanceerd!

  • Pack 1: Character Pack – In het eerste pack voegen vijf extra personages zich bij het ensemble van de game, waaronder Impa, die uitblinkt in afstandsaanvallen met het Naginata-wapen, en Aria, perfect voor spelers die van een uitdaging houden. Het is game over als je een hit neemt of een beat mist met haar.
  • Pakket 2: Melodiepakket – Na aankoop van dit pakket worden 39 nummers aan het spel toegevoegd, inclusief geremixte versies van de achtergrondmuziek van het spel. Spelers kunnen de achtergrondmuziek op elk moment wijzigen, zodat ze tijdens het reizen door Hyrule naar hun favoriete nummers kunnen luisteren.
  • Pakket 3: aanvullende verhaalinhoud – Symphony of the Mask – Speel als de mysterieuze Skull Kid en verken een nieuwe map in het derde DLC-pakket, compleet met nieuwe nummers en een nieuw verhaal. Skull Kid heeft ook de kracht om vaardigheden te veranderen op basis van de maskers die hij opdoet.
  • DLC Pack 1 is later te koop voor $ 5,99. Het tweede DLC-pakket wordt voor eind oktober uitgebracht voor $ 5,99. Het derde DLC-pakket wordt ook uitgebracht voor eind oktober en is beschikbaar voor $ 9,99. Een Season Pass met alle drie de DLC-packs zoals ze uitkomen, is te koop vanaf $ 14,99.

   Mensen die de Season Pass kopen, ontvangen ook bonuskostuums voor Link en Zelda. Een fysieke versie van de game die de hoofdgame en alle drie de DLC-pakketten bevat, wordt op 23 oktober gelanceerd voor $ 39,99.

Details over de volgende Nintendo Direct Mini: Partner Showcase worden in de toekomst onthuld.

Ad