Amazon Duitsland heeft Flashback 25th Anniversary Edition op 7 juni aangegeven

Amazon Duitsland heeft Flashback 25th Anniversary Edition op 7 juni aangegeven

We hoorden eerder dat Flashback 25th Anniversary Edition op weg is naar de Nintendo Switch. De remaster van de klassieke titel moest nog worden gedateerd door de uitgever, maar Amazon Duitsland heeft ze wellicht voor een aankondiging geslagen.

Microïds en Paul Cuisset bevestigen graag dat Flashback, het klassieke actie-avonturenspel dat consistent tot de beste 100 spellen aller tijden behoort, vanaf 7 juni 2018 beschikbaar zal zijn op Nintendo Switch.

Om de 25ste verjaardag van de Super Nintendo-versie van het spel te vieren, brengt Microïds een Collector’s Edition uit (in Europa en Australië), die het spel bevat in fysieke editie, een metalen behuizing in retro-patroonstijl, een exclusieve genummerde metalen kaart, een 24- instructieboek in retrostijl, de digitale soundtrack (geremasterde versie). Pre-orders zijn nu open!

video
play-rounded-fill

Over Flashback 25th Anniversary

2142. Na het vluchten van een ruimteschip, maar ontdaan van alle herinneringen, ontwaakt de jonge wetenschapper Conrad B. Hart op Titan, een gekoloniseerde maan van de planeet Saturnus.

Zijn vijanden en kidnapers schieten op zijn hielen en hij moet een weg terug naar de aarde vinden, terwijl hij de gevaren afweert die hem teisteren en een duivels buitenaards plot dat de planeet bedreigt te ontrafelen …

In de Nintendo Switch-versie van Flashback kunnen spelers kiezen tussen de originele 1993-game-ervaring en de moderne modus, die het volgende bevat:

+ Post-FX grafische filters,
+ Volledig geremastered geluid en muziek
+ Een gloednieuwe “Terugspoelen” -functie, variabel volgens de moeilijkheidsgraad
+ Tutorials voor degenen die een boost nodig hebben!

Flashback is beschikbaar vanaf 7 juni 2018 in de Nintendo E-shop en in de detailhandel met de 25-jarige Collector’s Edition. De game is volledig ondertiteld in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans en heeft PEGI 12 als beoordeling.

Ad