Amnesia: Memories, Amnesia: Later x Crowd – Engelse releases

Amnesia: Memories, Amnesia: Later x Crowd – Engelse releases

Amnesia: Memories and Amnesia: Later x Crowd, twee visuele romans van Idea Factory, komen voor het eerst naar het westen.

Beide games voor de Nintendo Switch komen dit najaar uit.

video
play-rounded-fill

Amnesia: Memories-functies:

Spelers in Amnesia: Memories gaan op een romantische reis om de waarheid achter hun geheugenverlies te ontdekken, met vijf romantische routes die vertakken naar meer dan 20 eindes. Een bijbehorende collectie, Amnesia: Later x Crowd, is uitgebracht.

Spelers worden wakker als de raadselachtige heldin in Amnesia: Memories zonder te herinneren wie ze is. Terwijl je je omgeving verkent en mensen terughaalt die het dichtst bij je staan, zal een vriendelijke geest genaamd Orion arriveren om je te helpen je herinneringen terug te krijgen.

  • Routes of Love – Kies uit vijf verschillende liefdesbelangen, elk met verschillende vertakkende verhaalpaden. Elke optie genereert een uniek universum waarin mensen verschillende rollen op zich nemen, wat resulteert in een totaal van 20+ eindes!
  • Toon je genegenheid – Er zijn variabelen die je toekomstige liefdesrelatie beïnvloeden. Houd je relatie bij in deze sectie om ervoor te zorgen dat het niet slecht afloopt!
  • Love of the Game — Speel tegen andere personages in minigames zoals Rock, Paper, Scissors en Air Hockey.
  • Duizend woorden zijn niet genoeg als het om liefde gaat – In de galerij kun je gesproken foto’s ontgrendelen. Wanneer je bepaalde delen van de afbeelding aanraakt, verschijnt er een gesprek van emoties die voorheen niet konden worden uitgesproken.
  • Later x Crowd is een begeleidend spel bij Amnesia: Memories en bevat verschillende verhalende situaties en extra minigames. Kijk wat er ontbrandt in je interactie met de hoofdpersonages en subpersonages van Amnesia: Memories!

Kenmerken van Amnesia: later x Crowd:

  • Te beginnen met het boeiende plot in NEW WORLD, kun je vier verschillende verhaalscenario’s ontgrendelen, variërend van een studie van Waka’s verschillende kanten in WAKA’S WORLD tot AFTER STORY, dat zich afspeelt na de gebeurtenissen van Amnesia: Memories. Je zou zelfs de huwelijksklokken kunnen horen, afhankelijk van de paden die zijn ontgrendeld in AFTER STORY…
  • Geniet van nog veel meer verhaalsituaties, zoals het spannende wat-als-verhaal SUSPENSE, waarin je moet communiceren met je omgeving om gevaar op elk pad te vermijden. Verdien daarnaast Orion-punten door een reeks café-minigames te spelen in WORKING of kaartspellen in TRUMP om evenementen te ontgrendelen.

Op de Nintendo Switch zullen Amnesia: Memories en Amnesia: Later x Crowd zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn. Er zijn ook beperkte edities gepland.