Among Golf Update: Een kosmisch golfavontuur geïnspireerd door Among Us!

Among Golf Update: Een kosmisch golfavontuur geïnspireerd door Among Us!

Samenvatting:

Beleef een spannend kosmisch golfavontuur met de Among Golf-update voor What the Golf? op de Nintendo Switch!

Geïnspireerd door het populaire spel Among Us, introduceert deze update meer dan 35 nieuwe niveaus in de ruimte, waar spelers door de wereld van bedriegers en bemanningsleden kunnen golfen. Verwacht verrassingen, verraad en ontmoetingen met UFO’s, ventilatieopeningen en meer! Daarnaast heeft Triband spannende plannen voor tijdelijke speciale evenementen, die maandelijks nieuwe niveaus en verrassingen bieden, die samenvallen met vakanties en speciale gelegenheden. Het eerste evenement, “Beware of the Bogeyman”, wacht op spelers tijdens Halloween. Maak je klaar om te genieten van gratis updates en langere speeltijd en jezelf onder te dompelen in een golfervaring als nooit tevoren!


Among Golf … ja

Het populaire spel What the Golf? staat op het punt om de langverwachte Among Golf-update op de Nintendo Switch uit te brengen. Zet je schrap voor een kosmische reis terwijl we ons wagen op onbekend terrein: RUIMTE. Geïnspireerd door het iconische spel Among Us, brengt de update een spannende golfervaring door de wereld van bedriegers en bemanningsleden. Bereid je voor op een golfavontuur als geen ander, vol verraad, verrassingen, ruimteraketten, UFO’s en zelfs ventilatieopeningen! De Among Golf-update belooft meer dan 35 nieuwe niveaus en introduceert een gloednieuwe overworld, die ongeveer 30 minuten extra speeltijd biedt voor enthousiaste golfers.

video
play-rounded-fill

De Among Golf-updategegevens

In de Among Golf-update beginnen spelers aan een mini-campagne, waarin ze meer dan 35 frisse en opwindende levels tegenkomen, die allemaal zijn geïnspireerd door Among Us. Terwijl je door deze unieke niveaus vordert, kun je uitdagingen en verrassingen verwachten die je golfvaardigheden op de proef zullen stellen. De update introduceert een innovatieve mix van golfmechanismen en de spannende elementen van het geliefde bedriegersuniversum.

Golfen in de ruimte met bedriegers

Stap in de schoenen van een golfer die nu door de uitgestrektheid van de ruimte navigeert en onderweg bedriegers en bemanningsleden tegenkomt. De Among Golf-update neemt spelers mee op een interstellair golfavontuur, waarbij elk niveau zijn eigen reeks kosmische uitdagingen en mysteries presenteert. De thematische connectie met Among Us zorgt voor een meeslepende en meeslepende ervaring die spelers gedurende het hele spel betrokken houdt.

Verraad, verkoopautomaten en meer

Among Golf houdt zich niet alleen aan de basisprincipes van traditioneel golfen. In plaats daarvan introduceert het opwindende nieuwe elementen die spelers scherp houden. Ontmoet automaten die zowel nuttige als onvoorspelbare items uitgeven, wat een onverwachte wending aan het spel geeft. Wees voorbereid op verrassingen terwijl je afslaat op ruimteraketten, UFO’s tegenkomt en door ventilatieopeningen navigeert. De samensmelting van golfmechanismen met elementen met een Among Us-thema zorgt voor een heerlijke en onvoorspelbare ervaring.

Een nieuwe bovenwereld en langere speeltijd

Met de Among Golf-update kunnen spelers een frisse bovenwereld verkennen, met extra uitdagingen en kansen voor golfliefhebbers. Het betoverende landschap biedt een meeslepende achtergrond voor het kosmische golfavontuur. Bovendien biedt de update ongeveer 30 minuten extra speeltijd, waardoor spelers zich volledig kunnen uitleven in deze unieke en opwindende golfervaring.

Tijdelijke speciale evenementen

Triband heeft iets spannends in petto voor spelers buiten de Among Golf-update. Ze zijn van plan om een ​​heel jaar lang elke maand speciale evenementen met een tijdslimiet uit te brengen. Elk evenement introduceert nieuwe niveaus en verrassingen, afgestemd op verschillende feestdagen en speciale gelegenheden. Het beste van alles is dat deze speciale evenementen gratis beschikbaar zijn op het Nintendo Switch-platform.

Evenement met Halloween-thema: “Pas op voor de boeman”

De eerste van deze boeiende evenementen is ‘Pas op voor de boeman’ met het Halloween-thema. Spelers kunnen zich verheugen op vijf gloednieuwe levels die spooktaculair beloven! Het evenement vindt plaats tussen 23 oktober en 5 november en biedt beperkte tijd om het golfspektakel met Halloween-thema mee te maken.

Er komt nog meer plezier

Afgezien van het Halloween-evenement kunnen spelers reikhalzend uitkijken naar nog meer spannende updates om Thanksgiving, Nieuwjaar, Valentijnsdag en andere speciale gelegenheden te vieren. Triband heeft zorgvuldig een reeks thema-evenementen gepland, zodat spelers het hele jaar door iets hebben om naar uit te kijken.

Conclusie

What the golf? heeft opnieuw spelers geboeid met zijn Among Golf-update. De samensmelting van golfen en Among Us-elementen, die zich afspeelt in de enorme uitgestrektheid van de ruimte, creëert een werkelijk unieke en vermakelijke game-ervaring. Met meer dan 35 nieuwe levels, verrassingen en een nieuwe bovenwereld staan ​​spelers urenlang spannende gameplay te wachten. Bovendien zorgt de belofte van maandelijkse in de tijd beperkte speciale evenementen ervoor dat het plezier en de opwinding nooit vervagen. Bereid je dus voor op een opwindend golfavontuur dat de grenzen van het traditionele golf overstijgt!

Veelgestelde vragen
  • V1: Wanneer is de Among Golf-update beschikbaar op de Nintendo Switch?
    • A1: De Among Golf-update is op 3 augustus 2023 beschikbaar voor alle spelers.
  • V2: Hoeveel nieuwe niveaus introduceert de Among Golf-update?
    • A2: De Among Golf-update brengt meer dan 35 nieuwe niveaus, geïnspireerd door Among Us.
  • V3: Zijn de speciale evenementen gratis te spelen?
    • A3: Ja, alle speciale evenementen, inclusief het evenement ‘Pas op voor de boeman’ met Halloween-thema, zijn gratis beschikbaar op de Nintendo Switch.
  • V4: Hoe lang duurt het evenement ‘Pas op voor de boeman’?
    • A4: Het evenement met Halloween-thema is live tussen 23 oktober en 5 november en biedt spelers een beperkte tijd om van de nieuwe levels te genieten.
  • V5: Welke andere evenementen kunnen spelers in de toekomst verwachten?
    • A5: Spelers kunnen anticiperen op spannende updates die samenvallen met Thanksgiving, Nieuwjaar, Valentijnsdag en andere speciale gelegenheden gedurende het jaar.