Among The Sleep komt in 2019

Among The Sleep komt in 2019

SOEDESCO heeft aangekondigd dat het de first person horror titel Among the Sleep naar Nintendo Switch zal porten in 2019.

video
play-rounded-fill

De game zal verbeterde grafische weergaven, dialoog en andere belangrijke verbeteringen bevatten van de Enhanced Edition die in 2018 werd uitgebracht. Een deel van de slaap zal uitkomen in zowel de winkel als de Nintendo eShop.

Over Among The Sleep

Het nachtmerrieachtige first person horror-spel Onder de sluimer sluipt dit jaar naar Nintendo Switch ™. Geïnspireerd door het immense succes van de game, die een 86% positieve gebruikerswaardering heeft op Steam met 3300+ beoordelingen, introduceerde Krillbite Studio vorig jaar de Among the Sleep: Enhanced Edition. Deze editie met verbeterde grafische weergave, dialoog en andere belangrijke verbeteringen, komt nu zowel op fysiek als op fysiek vlak bij Nintendo Switch ™.

First person horror adventure

In Among the Sleep nemen spelers de rol aan van een weerloze tweejarige peuter die zijn moeder heeft verloren. Met een ongewone teddybeer als zijn enige metgezel dwaalt hij door het akelig donkere huis om haar te vinden. Wat volgt is een angstaanjagende zoektocht door grimmige en verwrongen omgevingen, ervaren door de ogen van een bang kind.

SOEDESCO Studios

Krillbite Studio heeft vertrouwen gesteld in SOEDESCO Studios to port Among the Sleep: Enhanced Edition to Nintendo Switch ™. SOEDESCO Studios, onderdeel van de SOEDESCO Group, zijn vorig jaar begonnen met de haven van Defunct voor Xbox One, PS4 ™ en Nintendo Switch.

Jon Cato Lorentzen, CEO van Krillbite Studio, is enthousiast over de release van Switch, en zegt: “Sinds de Nintendo Switch is aangekondigd, hebben we fans gehad die contact met ons opnamen om een ​​port of the game voor de switch aan te vragen. Nadat we onlangs de Enhanced Edition hadden uitgebracht, dachten we dat de tijd rijp was, en SOEDESCO Studios was de perfecte partner om mee te werken voor de haven. “

Jack Chauthi, Managing Director van SOEDESCO, merkt op: “Krillbite is altijd al toegewijd geweest aan het creëren van indrukwekkende, hoogwaardige ervaringen. Hun spel ‘Among the Sleep’ naar de Nintendo Switch brengen met onze eigen in-house studio is iets om naar uit te kijken en plaatst ons in een sterke positie voor de volgende groeifase. “

Among the Sleep-functies:

  • Verbeterde editie met nieuwe dialoog, betere prestaties en beeldmateriaal en meer
  • Leg de stukjes van de puzzel bij elkaar om erachter te komen wat er met je moeder is gebeurd
  • Kruip door dreigende omgevingen zoals een verwrongen bos en een donker huis
  • Ontrafel een verontrustend verhaal vol spanning, symboliek en psychologische verschrikking
Ad