Among Us Airship Map komt 31 Maart

Among Us Airship Map komt 31 Maart

Een nieuwe blog van Innersloth , de ontwikkelaars achter Among Us, kondigt aan dat de langverwachte Airship Map op woensdag 31 maart aankomt.

Het team zegt dat de luchtschipkaart zal aankomen als een gratis update met nieuwe taken, de mogelijkheid om de kamer te kiezen waarin je begint, ladders, een basisaccountsysteem voor moderatie en zelfs gratis hoeden.

video
play-rounded-fill

Waarom heeft het team niet zo snel mogelijk deze kaart vrijgegeven?

Ze legden dit een beetje uit in hun laatste dev-log, maar de populariteit van Among Us was iets dat niemand had verwacht, en ook vrij laat in 2020. (Bedankt daarvoor !!) We hadden al overwogen het spel af te maken en waren op iets anders begonnen.

En hoewel het misschien vreemd lijkt, duurde het een paar maanden, het is heel normaal bij de ontwikkeling van games, vooral voor een team van onze omvang. Wanneer u in een officiële hoedanigheid werkt en verschillende zakelijke behoeften moet afhandelen, zijn er meer juridische overwegingen die erin moeten worden gestopt dan als het slechts een bijproject of modificatie zou zijn!

Bovendien is het maken van een kaart en updates niet zo eenvoudig als het maken van één aspect van de game en deze op de pc gooien. Omdat onze game platformonafhankelijk is, betekent dit dat ALLES op zoveel mogelijk apparaten moet werken. (Elke soort smartphone en zijn verschillende versies, console, enz.) Het is je misschien opgevallen dat de meeste aanpassingen aan de game zich richten op alleen de pc, omdat dat de ontwikkeling veel gemakkelijker maakt.

Wanneer een game onverwacht populair wordt, is het geweldig, maar het brengt een hele reeks andere problemen met zich mee waar we heel nieuw mee waren, die ik hieronder zal beschrijven. Dat gezegd hebbende, we zijn enorm dankbaar voor al het succes dat we hebben gevonden. De verklaring van problemen is precies dat – een verklaring! Geen klacht. Bedankt dat je ons een deel van je leven hebt laten zijn.

Among Us is nu verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop!

Ad