Among Us een half miljard maandelijkse actieve gebruikers

Among Us een half miljard maandelijkse actieve gebruikers

SuperData meldt dat de immens populaire Among Us, die nu beschikbaar is op de Nintendo Switch, momenteel de populairste videogame ooit is. In termen van maandelijkse spelers.

Het bedrijf meldt dat de game in november ongeveer een half miljard maandelijkse actieve gebruikers had, wat een gigantisch bedrag is. De ongelooflijk succesvolle game is ontwikkeld door een team van slechts drie ontwikkelaars.

Over Among Us

Speel met 4-10 spelers online of via lokale wifi terwijl je probeert je ruimteschip voor te bereiden op vertrek, maar pas op, want een of meer willekeurige spelers onder de bemanning zijn bedriegers die iedereen willen vermoorden!

Oorspronkelijk gemaakt als een partygame, raden we aan om met vrienden te spelen op een LAN-party of online via voicechat. Geniet van platformonafhankelijk spelen tussen Android, iOS en pc.

Among Us had in november ongeveer een half miljard maandelijkse actieve gebruikers. De titel is nu verreweg het populairste spel ooit in termen van maandelijkse spelers. Aangezien Among Us niet veel inkomsten genereert, zijn de winstcijfers relatief lager.

De pc-versie (die een voorafprijs van $ 5 heeft) was goed voor het grootste deel van de inkomsten van augustus tot november (64%), ondanks een extreem klein aandeel in het totale spelersbestand (3% in november).