Among Us – Hide N Seek Mode

Among Us – Hide N Seek Mode

Er wordt een geheel nieuwe gameplay-optie toegevoegd aan Among Us, zoals Innersloth deze onthulde tijdens de Game Awards.

Verberg N-zoekmodus

De officiƫle Hide N Seek-modus is op 9 december 2022 toegevoegd aan Among Us. In deze modus moeten bemanningsleden een enkele bedrieger die niet kan worden verwijderd, ontlopen en al hun doelen bereiken voordat ze worden gedood. Om de bemanningsleden een voordeel te geven tegen de bedrieger en ze een kans te geven om te vechten, hebben ze toegang tot de ventilatieopeningen en de bedrieger niet.

video
play-rounded-fill

Op 9 december 2022 hebben we een volledig nieuwe spelmodus uitgebracht, genaamd “Hide & Seek”, voor alle platforms. De leden van de bemanning moeten elkaar te slim af zijn om de bedrieger te ontlopen en te overleven, terwijl ze tegelijkertijd taken uitvoeren om de klok sneller leeg te laten lopen.

Over Among Us

Among Us is een coƶperatief bordspel voor vier tot vijftien spelers dat zich afspeelt in de ruimte. Speel het spel online of via je lokale wifi-netwerk terwijl je probeert je ruimtevaartuig klaar te maken voor vertrek, maar wees voorzichtig, want een willekeurige persoon of spelers in je bemanning kunnen echt bedriegers zijn die erop uit zijn iedereen te vermoorden.