Among Us ontwikkelaar – Nieuwe Shapeshifter-rol geteased

Among Us ontwikkelaar – Nieuwe Shapeshifter-rol geteased

Ontwikkelaar Innersloth plaagde de komst van de shapeshifter – een nieuwe rol die in de volgende update aan de game wordt toegevoegd. Namelijk, bedrieglijke spelers die deze rol op zich nemen, kunnen hun uiterlijk aanpassen aan andere levende bemanningsleden.

Impostors ontmoet Shapeshifters!

Onze volgende grote update komt eraan – de daadwerkelijke releasedatum wordt aangekondigd – en hoewel een groot deel geheim is, hebben we onthuld dat nieuwe rollen er deel van zullen uitmaken. Als een kleine traktatie om zo geduldig te zijn, hier is een kijkje in wat de nieuwe rol van bedrieger zal zijn. De rest van de rollen zijn alleen voor bemanningsleden!

De Shapeshifter kan hun uiterlijk veranderen en zichzelf vermommen als andere bemanningsleden. Doe er goed aan om andere Crewmates erin te luizen en verwarring te zaaien over wie de echte bedrieger is. Maar kijk uit! De vermomming duurt niet eeuwig en laat bewijs achter.

Vaardigheid: deze bedrieger kan een menu openen van alle andere levende bemanningsleden in het spel en er een selecteren om hun uiterlijk te kopiëren (naam, kleur en uiterlijk). De gedaanteverandering duurt echter slechts een beperkte tijd, tenzij gewijzigd in de lobby-instellingen. Bemanningsleden kunnen je halverwege de gedaanteverandering zien als ze zich binnen het gezichtsveld bevinden, en de verschuiving zal bewijs achterlaten. Tijdens vergaderingen zal de Shapeshifter verschijnen als hun oorspronkelijke zelf.

Aanpasbare gameplay-opties:

  • Kans: in de instellingen van de gamelobby kun je het aantal en de kans wijzigen dat een bedrieger de Shapeshift-vaardigheid heeft. Je kunt de kans op het hebben van de Shapeshift-rol volledig uitschakelen.
  • bijv. 2 Shapeshifters, met 30% kans dat een Shapeshifter-rol verschijnt
  • Duur van vormverschuiving: hoe lang een bedrieger op zijn plaats blijft nadat hij is veranderd.
  • Laat bewijs van gedaanteverwisseling achter: of er fysiek bewijs is van een vormverandering die in een kamer is achtergelaten nadat de bedrieger is veranderd.
Ad