Angry Video Game Nerd 1 & 2 Deluxe – Eerste 16 minuten

Angry Video Game Nerd 1 & 2 Deluxe – Eerste 16 minuten

Ga je tekeer als het gaat om Angry Video Game Nerd 1 & 2 Deluxe op Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 16 minuten bekijken.

Angry Video Game Nerd 1 & 2 Deluxe combineert zowel de eerste als de tweede titel in de serie met verbeterde beelden, verschillende verbeteringen in de kwaliteit van leven en meer!

video
play-rounded-fill

Over Angry Video Game Nerd 1 & 2 Deluxe

De Angry Video Game Nerd is in Game Land gezogen! Het is aan jou om hem door drie verschrikkelijke en verraderlijke retro-spelwerelden te leiden!

Angry Video Game Nerd Adventures en Angry Video Game Nerd II: Assimilation komen samen voor de ultieme Nerd-ervaring! Dit is de definitieve manier om de serie te spelen … en meer!

Deze deluxe collectie brengt je elke fase van beide beroemde, stoere actieplatformgames, geremixed en opnieuw gebalanceerd, plus een geheel nieuw, nooit eerder vertoond laatste hoofdstuk om de ervaring samen te brengen voor de ultieme ervaring in nerdwoede.

Met …

Verbeterde beelden!

Ervaar de 8-bit lelijkheid op een geheel nieuwe manier!

Bijgewerkte game-engine!

En met bijgewerkt bedoelen we “De eerste game vanaf de grond opgebouwd in de engine van de superieure tweede game”. Vertrouw ons, het voelt beter.

Verbeterd levelontwerp en moeilijkheidsgraden!

Beide spellen zijn berucht keihard, maar normale en makkelijke problemen komen met oneindig veel levens, dus doe zoveel pogingen als je nodig hebt om de uitdaging aan te gaan. Level-ontwerpen zijn verbeterd om echt de balans te vinden tussen stoer en eerlijk.

Of misschien hield je van de beperkte levens en het belachelijke overmatige gebruik van instant-death-blokken in de oorspronkelijke release? We hebben je gedekt. Selecteer gewoon “Old School” of hoger in het moeilijkheidsmenu en je zult de naam van de ontwikkelaar binnen de kortste keren vervloeken.

Verbeteringen in kwaliteit van leven!

Sneller respawnen (als je sterft, wat vaak het geval zal zijn, spring je gewoon weer uit de broodrooster en ga je door met je dag, net zoals de natuur het bedoeld heeft!), meerdere veilige slots, toegankelijkheidsopties en meer betekenen dat iedereen kan de uitdaging aan.

Verrassingen!

Misschien heb je een van deze games nog nooit gespeeld, misschien ben je nieuw in het vervolg, of heb je jarenlang het wereldrecord speedrun voor beide behaald, maar wat je ervaring met de serie ook is, er zijn genoeg verrassingen voor u in petto!

Nieuw hoofdstuk, het verhaal compleet!

“Wacht, de game had een verhaal”, vraagt ​​u zich af? Waarop we zeggen: … Kinda! Maar er is nu meer van! Versla beide games om de epische finale te ontgrendelen!

En meer!

Angry Video Game Nerd 1 & 2 Deluxe komt op 30 oktober 2020 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 14,99.