Animal Crossing: New Horizons – 22.4+ miljoen exemplaren sinds maart 2020

Animal Crossing: New Horizons – 22.4+ miljoen exemplaren sinds maart 2020

Nintendo heeft aangekondigd dat de totale verkoop van Animal Crossing: New Horizons nu 22,4 miljoen exemplaren bedraagt.

Van de immens populaire Animal Crossing: New Horizons shift zijn 10,6 miljoen exemplaren verkocht tijdens Q1 2020, waarmee het totale aantal verkochte exemplaren op 22,4 miljoen komt.

Over Animal Crossing: New Horizons

Als de drukte van het moderne leven je in de steek laat, heeft Tom Nook een zakelijke onderneming in petto waarvan hij weet dat je er dol op zult zijn: zijn gloednieuwe, ultra-exclusieve Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket!

  • Pas je karakter en huis aan en versier het landschap (met meubels, als je wilt!), terwijl je je eigen eilandparadijs creëert.
  • Ervaar een robuust nieuw knutselsysteem – verzamel materialen om alles te maken, van meubels tot gereedschap!
  • Geniet van een scala aan ontspannende activiteiten zoals tuinieren, vissen, decoreren, interactie met charmante NPC’s en meer, terwijl klassieke Animal Crossing-ervaringen op leuke nieuwe manieren tot leven komen in de omgeving van een verlaten eiland.
  • Er kunnen maximaal acht spelers op een eiland verblijven; vier bewoners van hetzelfde eiland kunnen tegelijkertijd samen spelen op één systeem.
  • Acht spelers kunnen samen spelen op het eiland van één speler via online multiplayer of lokaal draadloos.

Animal Crossing: New Horizons is nu zowel digitaal als fysiek beschikbaar op Nintendo Switch.

Ad