Animal Crossing: New Horizons – 383 verschillende dorpelingen

Animal Crossing: New Horizons – 383 verschillende dorpelingen

De volgende Animal Crossing-titel Animal Crossing: New Horizons kreeg een geweldige show tijdens de speciale Nintendo Direct en het ziet er naar uit dat hij fantastisch wordt.

Nintendo heeft onthuld dat de game 383 verschillende dorpelingen zal bevatten die je kunt ontmoeten terwijl je je nieuwe leven op je eiland begint. Animal Crossing: New Horizons wordt gelanceerd op 20 maart.

Nou, ik denk dat het behoorlijk wat tijd zal kosten om dat te bereiken.

Over Animal Crossing: New Horizons

Geliefde franchise Animal Crossing maakt zich op voor zijn Nintendo Switch-debuut

Als je door de drukte van het moderne leven wordt getroffen, heeft Tom Nook een nieuwe onderneming in petto waarvan hij weet dat je er dol op zult zijn: het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket! Natuurlijk, je hebt paden gekruist met kleurrijke personages dichtbij en ver weg. Had een geweldige tijd als een van de stadsbevolking. Misschien heeft hij zelfs een nieuw blad omgedraaid en zich gewijd aan de openbare dienst! Maar diep van binnen, is er geen deel van jou dat verlangt naar … vrijheid? Dan is misschien een lange wandeling op het strand van een verlaten eiland, waar een rijke rijkdom aan ongerepte natuur wacht, precies wat de dokter heeft besteld!

Rustige creativiteit en charme wachten op u terwijl u uw mouwen oprolt en uw nieuwe leven maakt wat u maar wilt. Verzamel middelen en maak alles van schepselcomfort tot handige hulpmiddelen. Omarm je groene duim terwijl je op nieuwe manieren met bloemen en bomen communiceert. Zet een woning op waar de regels van wat binnen en buiten gaat niet langer van toepassing zijn. Maak vrienden met nieuwkomers, geniet van de seizoenen, polsstokhoogspringen over rivieren terwijl je verkent, en meer!

Deze nieuwe toevoeging aan de Animal Crossing-serie lanceert 20 maart 2020, exclusief voor het Nintendo Switch-systeem.

Kenmerken:

  • Pas je personage en huis aan en versier het landschap (met meubels, als je wilt!), terwijl je je eigen eilandparadijs creëert.
  • Ervaar een robuust nieuw ontwerpsysteem – verzamel materialen om alles te construeren, van meubels tot gereedschappen!
  • Geniet van een verscheidenheid aan ontspannende activiteiten zoals tuinieren, vissen, decoreren, interactie met charmante NPC’s en meer, terwijl klassieke Animal Crossing-ervaringen op leuke nieuwe manieren tot leven komen in de omgeving van een onbewoond eiland.
  • Maximaal acht spelers kunnen op een eiland verblijven; vier bewoners van hetzelfde eiland kunnen tegelijkertijd op één systeem spelen.
  • Acht spelers kunnen samen op het eiland van één speler spelen via online multiplayer of lokale draadloze
Ad