Animal Crossing: New Horizons – Accolades Trailer

Animal Crossing: New Horizons – Accolades Trailer

Nintendo heeft een accolades trailer voor het leven-sim-spel Animal Crossing: New Horizons uitgebracht, waarin enkele recensies van de media worden gepresenteerd.

Van het uitroepen van het beste Animal Crossing-spel tot nu toe tot het verklaren van het de beste vorm van digitaal escapisme, mensen over de hele wereld lijken van New Horizons in schoppen te houden!

video

Geniet van het verlaten eilandleven en creëer je eigen paradijs terwijl je Animal Crossing: New Horizons verkent, creëert en aanpast, exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch.

Over Animal Crossing: New Horizons

In Animal Crossing: New Horizons begin je fris op een verlaten eiland en geniet je van een vredig bestaan ​​vol creativiteit, vrijheid en charme terwijl je je mouwen opsteekt en je nieuwe leven maakt wat je maar wilt.

Verzamel bronnen die je kunt gebruiken voor alles, van comfort voor schepsels tot handige tools. Omarm je groene duim en probeer enkele nieuwe trucs uit van de tuiniershandel. Zet een perfecte woning op waar de regels van wat binnen of buiten gaat niet meer van toepassing zijn. Ga vissen, polsstokspringen over rivieren terwijl je het huis van je eiland verkent, nieuwe vrienden maakt, achterover leunt en geniet van de seizoenen, en meer!

Ad