Animal Crossing: New Horizons – Behekste kunst bestaat?

Animal Crossing: New Horizons – Behekste kunst bestaat?

Redd verkoopt al eeuwen nep-schilderijen en beelden aan dorpelingen in de Animal Crossing-serie. Er is een nieuw geheim ontdekt in Animal Crossing: New Horizons

Aangezien het deze keer lijkt alsof sommige nepschilderijen spookt. Zo verandert het uiterlijk van een nep-schilderij afhankelijk van wanneer je ernaar kijkt, zoals ‘s ochtends of’ s avonds;

video

Over de kunst van Redd

De enige betrouwbare manier om kunst te verwerven in Animal Crossing: New Horizons is door naar Redd’s roestige vistrawler / kunstgalerie te gaan en een keuze te maken uit zijn huidige selectie.

Redd heeft geen probleem met het verkopen van vervalsingen naast het echte artikel, en hij is ook een groot voorstander van het principe van “koper pas op” – in dit geval door elk kunstwerk grondig te inspecteren om er zeker van te zijn dat het identiek is aan het echte- wereld tegenhanger.

Over Redd

Redd, ook wel bekend als Crazy Redd en Jolly Redd, is een onbetrouwbare kitsune of vos in de Animal Crossing-serie. Hij runt de illegale meubelwinkels Crazy Redd’s en Jolly Redd’s Treasure Trawler, waar hij zowel authentieke als nagemaakte schilderijen en sculpturen verkoopt, samen met te dure meubelstukken.

Bepaalde items in zijn inventaris worden beschouwd als “speciale” Redd-items, die een HRA-bonus hebben.

Hij heeft een stiekeme, sleazy, sluwe en sarcastische persoonlijkheid. Als de speler zijn winkel verlaat zonder iets te kopen, zal hij sarcastisch ‘dankjewel …’ zeggen. Maar als de speler iets koopt, zal hij ze oprecht bedanken. Hij beschouwt Tom Nook als concurrentie en noemt hem ‘die wasbeer in een schort’.

Ad