Animal Crossing New Horizons – Bestandsgrootte 6.2GB en ondersteuning voor amiibo

Animal Crossing New Horizons – Bestandsgrootte 6.2GB en ondersteuning voor amiibo

De grote titel voor het eerste kwartaal van het jaar is de langverwachte Animal Crossing: New Horizons.

Enkele kleine details

Een aantal van u koopt ongetwijfeld de titel digitaal in de Nintendo Switch eShop, dus het zal u interesseren dat de bestandsgrootte ongeveer 6,2 GB is. De game biedt ook ondersteuning voor amiibo, dus verwacht op een later tijdstip meer details hierover door Nintendo.

We hadden inmiddels een Animal Crossing Direct verwacht … maar dat is om een ​​of andere reden nog niet gebeurd.

Over Animal Crossing – New Horizons

Als de drukte van het moderne leven je in de steek heeft gelaten, heeft Tom Nook een nieuwe onderneming in petto waarvan hij weet dat je er dol op zult zijn – het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket.

Natuurlijk, je hebt paden gekruist met kleurrijke personages dichtbij en ver weg. Had een geweldige tijd als een van de stadsbevolking. Misschien heeft hij zelfs een nieuw blad omgedraaid en zich toegewijd aan de openbare dienst.

Maar diep van binnen, is er niet een deel van u dat naar vrijheid verlangt? Dan is misschien een lange wandeling op het strand van een verlaten eiland, waar een rijke rijkdom aan ongerepte natuur wacht, precies wat de dokter heeft besteld. Vreedzame creativiteit en charme wachten op je terwijl je je mouwen oprolt en je nieuwe leven maakt wat je maar wilt. Verzamel middelen en maak alles van comfort van de wezens tot handige hulpmiddelen.

Omarm je groene duim terwijl je op nieuwe manieren met bloemen en bomen communiceert. Zet een woning op waar de regels van wat binnen en buiten gaat niet meer van toepassing zijn. Maak vrienden met nieuwkomers, geniet van de seizoenen, polsstokhoogspringen over rivieren terwijl je verkent en meer.

Eigenschappen

  • Pas je personage en huis aan en versier het landschap (met meubels, als je wilt) terwijl je je eigen eilandparadijs creëert
  • Ervaar een robuust nieuw ontwerpsysteem – verzamel materialen om alles te construeren, van meubels tot gereedschappen
  • Geniet van een verscheidenheid aan ontspannende activiteiten, zoals tuinieren, vissen, decoreren, interactie met charmante NPC’s en meer, terwijl klassieke Animal Crossing-ervaringen op leuke nieuwe manieren tot leven komen in de omgeving van een onbewoond eiland