Animal Crossing: New Horizons – De terugkeer van de Froggy-stoel

Animal Crossing: New Horizons – De terugkeer van de Froggy-stoel

Tijdens de recente Animal Crossing: New Horizons-regie merkten fans de terugkeer van een iconisch meubelstuk dat ontbrak in de oorspronkelijke release van de game; de Froggy Chair.

Froggy Chair is een schattige stoel met een ontwerp met een kikkerthema dat in elke eerdere Animal Crossing-game vóór New Horizons te zien was. De stoel is te zien op verschillende punten in de trailer voor de versie 2.0-update, wat bevestigt dat spelers hem weer kunnen krijgen wanneer de update uitkomt.

video
play-rounded-fill

De Froggy-stoel

Voor degenen die niet bekend zijn: de Froggy Chair is een eigenzinnig meubelstuk dat lijkt op een kikker die je in alle eerdere Animal Crossing-games vóór Animal Crossing: New Horizons hebt gezien. Het is niets bijzonders, maar wanneer een speler erop gaat zitten, maakt het voorwerp een sissend geluid dat bijna op een scheet lijkt – vergelijkbaar met het Whoopee-kussen dat is toegevoegd in een update voor 1 april.

Aanpassen?

Vermoedelijk zijn er nog meer kleuren dan die in de winkel, maar we zullen gewoon moeten wachten tot 5 november wanneer de versie 2.0-update wordt uitgebracht om het zeker te weten. Voor de goede orde, er waren ook paarse en rode versies beschikbaar in New Leaf.

Ad