Animal Crossing: New Horizons Editie Switch Promo

Animal Crossing: New Horizons Editie Switch Promo

Nintendo heeft een korte promovideo uitgebracht voor de aankomende Animal Crossing: New Horizons Edition Switch-console.

Begin uw #AnimalCrossing: New Horizons eilandleven in stijl wanneer de speciale #NintendoSwitch Animal Crossing: New Horizons Edition arriveert op 3/13!

video
play-rounded-fill

De video toont de prachtig gekleurde Joycons van de editie, evenals de schakelpaneel met patroon en dock. De video bevestigt met name opnieuw dat het nog steeds op 13 maart 2020 in het Westen wordt gelanceerd, wat suggereert dat het geen last heeft van de vertragingen die de Japanse release met zich meebrengen.

Animal Crossing – New Horizons

Animal Crossing komt naar het paradijs.

Als je door de drukte van het moderne leven wordt getroffen, heeft Tom Nook een zakelijke onderneming waarvan hij weet dat je er dol op bent: het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket! Een lange strandwandeling, waar een rijke rijkdom aan ongerepte natuur wacht, is precies wat de dokter heeft besteld.

Geniet van een verscheidenheid aan ontspannende activiteiten.

In Animal Crossing: New Horizons komen klassieke ervaringen op leuke nieuwe manieren tot leven. Pas je personage en huis aan terwijl je je eigen Animal Crossing-paradijs creëert. Tuinieren, vissen, decoreren en communiceren met charmante NPC’s.

Creativiteit en charme wachten op u.

Verzamel middelen en maak alles, van comfort van de wezens tot handige hulpmiddelen. Omarm je groene duim terwijl je op nieuwe manieren met bloemen en bomen communiceert. Maak vrienden met nieuwkomers, geniet van de seizoenen, polsstokhoogspringen over rivieren en meer.

Ad