Animal Crossing: New Horizons – Eiland naam limiet

Animal Crossing: New Horizons – Eiland naam limiet

Nintendo heeft het maximale aantal tekens onthuld dat je eilandnaam mag hebben in Animal Crossing: New Horizons.

Het gaat allemaal in de naam

Het maximale aantal tekens dat uw eilandnaam kan hebben is 10, dus u hebt ongeveer 2 weken om een ​​naam te bedenken die niet langer is dan 10 tekens:

 

Hmm 10 lijkt wat mij betreft een beetje kort, maar wat denken jullie allemaal over deze limiet? Gelukkig zou Eventide nog steeds voor je moeten werken Breath of the Wild-fans!

Over Animal Crossing: New Horizons

Geliefde franchise Animal Crossing maakt zich op voor zijn Nintendo Switch-debuut! Als je door de drukte van het moderne leven wordt getroffen, heeft Tom Nook een nieuwe onderneming in petto waarvan hij weet dat je er dol op zult zijn: het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket!

Natuurlijk, je hebt paden gekruist met kleurrijke personages dichtbij en ver weg. Had een geweldige tijd als een van de stadsbevolking. Misschien heeft hij zelfs een nieuw blad omgedraaid en zich toegewijd aan de openbare dienst! Maar diep van binnen, is er geen deel van jou dat verlangt naar.vrijheid?

Dan is misschien een lange wandeling op het strand van een verlaten eiland, waar een rijke rijkdom aan ongerepte natuur wacht, precies wat de dokter heeft besteld! Vreedzame creativiteit en charme wachten op je terwijl je je mouwen oprolt en je nieuwe leven maakt wat je maar wilt. Verzamel middelen en maak alles van comfort van de wezens tot handige hulpmiddelen.

Omarm je groene duim terwijl je op nieuwe manieren met bloemen en bomen communiceert. Zet een woning op waar de regels van wat binnen en buiten gaat niet langer van toepassing zijn. Maak vrienden met nieuwkomers, geniet van de seizoenen, polsstokhoogspringen over rivieren terwijl je verkent, en meer! Deze nieuwe toevoeging aan de Animal Crossing-serie lanceert 20 maart 2020, exclusief voor het Nintendo Switch-systeem.