Animal Crossing: New Horizons – Engelse tv-reclame + Boxart onthuld

Animal Crossing: New Horizons – Engelse tv-reclame + Boxart onthuld

Nintendo heeft de officiële tv-reclame voor Animal Crossing: New Horizons in het Engels geüpload. Het bedrijf onthulde ook de officiële Amerikaanse boxart voor de game.

video

Het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket wacht op u! Animal Crossing: New Horizons komt op 3/20 naar de Nintendo Switch.

Over Animal Crossing: New Horizons

Als je door de drukte van het moderne leven wordt getroffen, heeft Tom Nook een nieuw bedrijf in petto waarvan hij weet dat je er dol op bent: het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket! Natuurlijk, je hebt paden gekruist met kleurrijke personages dichtbij en ver weg. Had een geweldige tijd als een van de stadsbevolking. Misschien heeft u zelfs een nieuw blad omgedraaid en u toegewijd aan de openbare dienst! Maar diep van binnen, is er geen deel van jou dat verlangt naar … vrijheid? Dan is misschien een lange wandeling op het strand van een verlaten eiland, waar een rijke rijkdom aan ongerepte natuur wacht, precies wat de dokter heeft besteld!

Vredige creativiteit en charme wachten op je terwijl je je mouwen oprolt en je nieuwe leven maakt wat je maar wilt. Verzamel middelen en maak alles, van comfort van de wezens tot handige hulpmiddelen. Omarm je groene duim terwijl je op nieuwe manieren met bloemen en bomen communiceert. Zet een woning op waar de regels van wat binnen en buiten gaat niet meer van toepassing zijn. Maak vrienden met nieuwkomers, geniet van de seizoenen, polsstokhoogspringen over rivieren terwijl je verkent, en meer!