Animal Crossing: New Horizons – ESRB-rating verwijst naar betaalde DLC

Animal Crossing: New Horizons – ESRB-rating verwijst naar betaalde DLC

Hoewel Animal Crossing: New Horizons nog een maand of zo is vanaf de release, heeft de officiële Nintendo.com-pagina ons misschien een hint gegeven over een aantal DLC na de lancering.

Sinds de pagina live is gegaan, hebben sommigen opgemerkt dat de ESRB-beoordeling voor Animal Crossing: New Horizons een label ‘in-game aankopen’ aan de onderkant heeft. Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, wordt dit label door het ESRB gebruikt om kopers te informeren of een game extra aankopen biedt, zoals DLC of microtransacties.

Betaalde DLC? Ben jij dat?

Het meest waarschijnlijke scenario in dit geval is dat Nintendo van plan is om in de toekomst een soort betaalde DLC-pakketten voor de titel uit te brengen. Een andere opvallende Nintendo-titel waarvan de ESRB-beoordeling het label ‘in-game aankopen’ bevat, is Super Smash Bros. Ultimate, met betaalde DLC in de vorm van de Fighters Pass en Mii Fighter-kostuum-DLC’s.

Over Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons komt naar de Nintendo Switch op 20 maart 2020!

Als de drukte van het moderne leven je in de steek laat, heeft Tom Nook een zakelijke onderneming in petto waarvan hij weet dat je er dol op bent: zijn gloednieuwe, ultra-exclusieve Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket!

Natuurlijk, je hebt paden gekruist met kleurrijke personages dichtbij en ver weg. Had een grote oude tijd als een van de stadsbevolking. Misschien heb je zelfs een nieuw blad omgedraaid en jezelf toegewijd aan de openbare dienst! Maar diep van binnen, is er geen deel van jou dat gewoon verlangt naar … vrijheid? Een kans om te doen wat je wilt, wanneer je wilt? Dan is misschien een lange wandeling op het strand van een verlaten eiland, waar een rijke rijkdom aan ongerepte natuur wacht, precies wat de dokter heeft besteld!

Rustige creativiteit en charme wachten op u terwijl u uw mouwen oprolt en uw nieuwe leven maakt wat u maar wilt.

Verzamel middelen en maak alles, van comfort van de wezens tot handige hulpmiddelen. Omarm je groene duim terwijl je op nieuwe manieren met bloemen en bomen communiceert. Zet een woning op waar de regels van wat binnen en buiten gaat niet meer van toepassing zijn.

Maak vrienden met nieuwkomers, geniet van de seizoenen, polsstokhoogspringen over rivieren terwijl je verkent, en meer!