Animal Crossing: New Horizons Festivale update beschikbaar

Animal Crossing: New Horizons Festivale update beschikbaar

De Festivale-update is nu beschikbaar voor Animal Crossing: New Horizons. Spelers kunnen de game nu updaten om toegang te krijgen tot een verscheidenheid aan nieuwe functies, waarvan de meeste helaas pas worden ontgrendeld als februari rondrent. In het bijzonder begint het Festivale-evenement pas op 15 februari.

Over Festivale

Festivale-evenement – Voel de hitte met het kleurrijke Festivale-evenement vol dansende en vliegende veren! Op 15 februari arriveert danser Pavé op het plein van je eiland * om wat confetti en carnaval in te luiden.

Op de dag van het evenement kun je met je net kleurrijke veren vangen die op je eiland drijven en ze ruilen voor Pavé om in ruil daarvoor een gepassioneerd dansnummer te ontvangen. Regenboogveren lijken een bijzonder zeldzame verschijning te zijn, dus zorg ervoor dat je ze vangt en ruil ze met Pavé. Nodig vrienden uit op uw eiland of bezoek die van hen om samen aan de festiviteiten deel te nemen.

Nieuwe reacties – Als je je enthousiasme over Festivale wilt uiten, kun je nu kiezen uit een reeks nieuwe reacties. De Viva Festival Reactieset kan voor een beperkte tijd worden gekocht met in-game Bells van de plank bij Nook’s Cranny en bevat Feelin ’It, Let’s Go, Viva en Confetti.

Nieuwe kleding – Vanaf 1 februari is Festivale-kleding voor een beperkte tijd verkrijgbaar in de Able Sisters-winkel. Nu kunt u uw Festivale-groove in stijl krijgen met deze modieuze looks!

Seizoensartikelen – Let op seizoensartikelen bij de Nook Stop in Resident Services en via Nook Shopping. Vier het sentimentele seizoen met chocoladehartjes en hartvormige boeketten, die vanaf 1 februari tot en met 14 februari te koop zijn. Er zullen ook andere items met betrekking tot Groundhog Day en Big Game Celebration beschikbaar zijn voor bepaalde periodes in januari en februari!

Ad