Animal Crossing: New Horizons – Geen verdere betaalde DLC buiten Happy Home Paradise

Animal Crossing: New Horizons – Geen verdere betaalde DLC buiten Happy Home Paradise

Nintendo lanceert binnenkort een betaalde DLC voor Animal Crossing: New Horizons genaamd Happy Home Paradise, die een gloednieuwe resortbeheermodus en een aantal andere functies toevoegt.

In een verklaring aan IGN bevestigde Nintendo dat Happy Home Paradise de “eerste en enige” betaalde DLC van de New Horizons zou zijn, net zoals versie 2.0 ook de laatste grote update zal zijn.

Nintendo zei dat ze de game alleen “met kleine veranderingen” zouden ondersteunen. We hopen echter dat het goed ondersteund blijft, aangezien veel spelers Animal Crossing – New Horizons nog steeds leuk vinden.

De enige betaalde DLC

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise introduceert een nieuwe gameplay-ervaring waarin de speler lid wordt van het Paradise Planning-team en helpt om het droomresorthuis van hun klant werkelijkheid te laten worden. Het is een grote update van Animal Crossing: New Horizons, en biedt een onderscheidende en andere gameplay-ervaring. Daarom was het logisch om het op te nemen als de eerste en enige betaalde DLC voor Animal Crossing: New Horizons.”

Hoewel het leuk zou zijn geweest om meer consistente ondersteuning te krijgen, zijn Happy Home Paradise en de gratis versie 2.0-update over het algemeen goed ontvangen door fans vanwege de hoeveelheid nieuwe en terugkerende functies die ze in de game zullen brengen.

Ad