Animal Crossing: New Horizons gratis Festivale-update aangekondigd

Animal Crossing: New Horizons gratis Festivale-update aangekondigd

Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin wordt bevestigd dat de Festivale-update van de game op 28 januari 2021 uitkomt.

In het bijzonder zal de update het nieuwe Festivale-evenement toevoegen, waarbij Pavé de eilanden van spelers bezoekt – samen met kleurrijke veren die rond fladderen zodat spelers ze kunnen vangen!

Veren en festiviteiten komen binnenkort jouw kant op! Een gratis update van de game Animal Crossing: New Horizons ™ voor het Nintendo Switch ™ -systeem komt op 28 januari uit.

video
play-rounded-fill

Festivale Update

Of je de game onlangs tijdens de vakantie hebt opgepikt of al heel lang op het eiland woont, we hopen dat deze gratis update je eiland een boost geeft met zijn carnavalsgeest en nieuwe seizoensitems.

Animal Crossing: New Horizons ontvangt periodiek updates die evenementen en functies aan de game leveren, en deze nieuwe update bevat een kleurrijk en met veren gevuld Festivale-evenement, enkele oprechte seizoensaanvullingen, nieuwe reacties en nieuwe items om te kopen.

Vanaf 28 januari voegt de nieuwe update de volgende functies toe aan het spel:

Festivale-evenement – Voel de hitte met het kleurrijke Festivale-evenement vol dansende en vliegende veren! Op 15 februari arriveert danser Pavé op het plein van je eiland om wat confetti en carnaval in te luiden. Op de dag van het evenement kun je met je net kleurrijke veren vangen die op je eiland drijven en ze ruilen voor Pavé om in ruil daarvoor een gepassioneerd dansnummer te ontvangen. Regenboogveren lijken een bijzonder zeldzame verschijning te zijn, dus zorg ervoor dat je ze vangt en ruil ze met Pavé. Nodig vrienden uit op uw eiland of bezoek die van hen om samen aan de festiviteiten deel te nemen.

Nieuwe reacties – Als je je enthousiasme over Festivale wilt uiten, kun je nu kiezen uit een reeks nieuwe reacties. De Viva Festival Reactieset kan voor een beperkte tijd worden gekocht met in-game Bells van de plank bij Nook’s Cranny en bevat Feelin ’It, Let’s Go, Viva en Confetti.

Nieuwe kleding – Vanaf 1 februari is Festivale-kleding voor een beperkte tijd verkrijgbaar in de Able Sisters-winkel. Nu kunt u uw Festivale-groove in stijl krijgen met deze modieuze looks!

Seizoensartikelen – Let op seizoensartikelen bij de Nook Stop in Resident Services en via Nook Shopping. Vier het sentimentele seizoen met chocoladehartjes en hartvormige boeketten, die vanaf 1 februari tot en met 14 februari te koop zijn. Er zullen ook andere items met betrekking tot Groundhog Day en Big Game Celebration beschikbaar zijn voor bepaalde periodes in januari en februari!

Bovendien staat er in maart nog een update voor Animal Crossing: New Horizons gepland, dus blijf op de hoogte voor meer informatie. Ga voor meer informatie over Animal Crossing: New Horizons naar https://www.animal-crossing.com/new-horizons/. Volg @animalcrossing op Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Animal Crossing: New Horizons.

Ad