Animal Crossing: New Horizons – Gratis versie 2.0 update – 5 november 2021

Animal Crossing: New Horizons – Gratis versie 2.0 update – 5 november 2021

Tijdens de Animal Crossing: New Horizons direct kondigde Nintendo de releasedatum aan voor de laatste gratis grote update voor Animal Crossing: New Horizons.

De versie 2.0-update voor Animal Crossing: New Horizons wordt gelanceerd op 5 november 2021 en is helaas de laatste grote gratis update voor de game. Het voegt een aantal nieuwe functies toe aan de game, waaronder Brewster’s café, Kappn’s mysterieuze eilandtours, Harv’s Plaza, Gyroids en nog veel meer.

video

Brewster & The Roost

Na het voltooien van een gunst voor Blathers, opent het terugkerende personage Brewster The Roost in het Museum! Terwijl je in het café bent, kun je genieten van een warme kop koffie en zelfs enkele bewoners van je eiland tegenkomen voor een praatje. Als je op zoek bent naar een praatje met een bepaald personage, kun je zelfs de nieuwe Amiibo-telefoon in The Roost gebruiken om iedereen uit te nodigen die je wilt met een compatibele amiibo-kaart!

Kapp’n arriveert

De pier in de linker- of rechterbenedenhoek van je eiland heeft eindelijk een doel met de terugkeer van Kapp’n! Spring aan boord van zijn boot vanaf je pier om te genieten van een ritje naar nieuwe mysterieuze eilanden die anders zijn dan de eilanden die eerder zijn bezocht tijdens Dodo Airlines’ Airport-tours.

Op deze nieuwe eilanden onder leiding van Kapp’n vind je een gloednieuwe flora, waaronder wat lijkt op wijnstokken en een nieuw soort struik! Eilanden in verschillende seizoenen en tijden van de dag kunnen ook worden ontdekt.

Nieuwe winkels op Harv’s Island

Harv’s Island krijgt een enorme uitbreiding in versie 2.0 van Animal Crossing: New Horizons en voegt een heel plein toe om achter de fotostudio te bouwen! Door Bells bij te dragen, kun je bijdragen aan veel verschillende permanente winkels van handelaren en meer die je eiland eerder hebben bezocht, plus gloednieuwe gezichten.

Bezoekers uit het verleden, zoals Saharah, Kicks, Leif en Jolly Redd, zetten allemaal hun eigen winkels op de Open Market op met voldoende Bells. En dat is niet alles – sommige personages zoals Reese & Cyrus, Katrina, Harriet en zelfs Tortimer zullen hun diensten voor de allereerste keer openen!

Gyroids verzamelen

Ben je het beu om steeds dezelfde fossielen op te graven? Met versie 2.0 van Animal Crossing: New Horizons kun je nu nieuwe Gyroid-meubelstukken van de grond ontdekken en opgraven! Deze eigenzinnige kleine items spelen unieke geluiden en voegen een leuke charme toe aan je kamer of eiland, en kunnen zelfs worden aangepast om hun uiterlijk te veranderen.

Recepten koken en groenten kweken

Tientallen nieuwe recepten voor het maken van DIY-koken komen naar Animal Crossing: New Horizons in versie 2.0! Door nieuwe groenten op je eiland te verbouwen en te oogsten, zoals tarwe, suikerriet, wortelen, aardappelen en tomaten, kunnen deze verse ingrediënten worden gebruikt om de nieuwe Cooking DIY’s te maken.

Meer van alles

Meer bruggen en hellingen
Met de nieuwe Pro Construction-licentie die is gekocht met Nook Miles in versie 2.0, kan het maximale aantal bruggen en hellingen dat op uw eiland is toegestaan, elk met twee toenemen! Nu kun je tot 10 bruggen en 10 hellingen op je hele eiland bouwen, waardoor een beperking wordt verlicht waar veel Animal Crossing-spelers mee worstelden.

Meer opslagruimte
Een andere veelgehoorde klacht in Animal Crossing: New Horizons is het krijgen van een oplossing met de versie 2.0-update: je opslagruimte! Er zijn nu nog drie extra uitbreidingen beschikbaar voor de opslagruimte van uw huis, waardoor het maximale aantal opgeslagen items op maar liefst 5.000 plaatsen komt.

Bovendien kun je met een nieuw Storage Shed-item bijna overal buiten toegang krijgen tot die opslagruimte terwijl je aan een project werkt.

K.K. Slider heeft een aantal nieuwe nummers en muziekdozen
Een selectie van 12 nieuwe K.K. Slider-nummers komen naar Animal Crossing: New Horizons met versie 2.0, inclusief K.K. Break en K.K. Polka! Een nieuwe muziekdoos meubelstukken kunnen worden verzameld om je favoriete K.K. Slider-nummers op nieuwe manieren.

Eilandverordeningen zijn nu een ding

Verordeningen van Animal Crossing: New Leaf keren terug in versie 2.0 met vier eilandverordeningen om uit te kiezen:

  • Prachtig eiland
  • Vroege vogels
  • Nachtuil
  • Bell Boom

Niet het einde van gratis updates

Dus al met al is de GRATIS 2.0-update zeker een grote. Maar zoals gezegd zal dit de laatste grote gratis inhoudsupdate zijn. Dat op zich kan op verschillende manieren worden gelezen. Aangezien grote inhoudsupdates waarschijnlijk betaalde DLC worden. Het eerste voorbeeld is een nieuwe betaalde DLC-uitbreiding genaamd Happy Home Paradise met in de hoofdrol Lottie, die ook op 5 november 2021 wordt uitgebracht.

Maar er staat niet dat dit de laatste gratis update zal zijn. Er zullen nog steeds kleinere updates voor de game plaatsvinden, alleen niet zo grote inhoudsreleases als deze versie 2.0.

Dat gezegd hebbende, het eilandleven is nog lang niet voorbij, daar zijn we vrij zeker van.