Animal Crossing: New Horizons Guidebook hint naar de komst van Gyroids

Animal Crossing: New Horizons Guidebook hint naar de komst van Gyroids

De officiële Animal Crossing: New Horizons-gids vermeldt iets interessants over Gyroids, die nog niet in de game zijn verschenen.

Volgens de gids verschijnen Gyroids na regen in de grond, vergelijkbaar met wat er in eerdere Animal Crossing-spellen gebeurde.

Dit zou kunnen betekenen dat Gyroids terugkeren in een toekomstige update voor Animal Crossing: New Horizons:

Did you know Gyroids appear on the ground only after it has been raining. Gyroid, on the other hand, pops up every time you need it. Does that make him a superhero?

Over Gyroids

Gyroïden zijn ongebruikelijke meubelstukken die in de meeste Animal Crossing-spellen voorkomen. Hoewel het meestal meubelstukken zijn, bestaan ​​gyroïden ook als NPC’s. In de GCN-spellen wordt een Gyroid buiten het huis van de speler gebouwd; in City Folk fungeert een gyroid met de naam Lloid als veilingmeester; en in New Leaf zamelt Lloid donaties in voor projecten van openbare werken en leent ze tools aan spelers op Tortimer Island.

Alle Gyroids, meubels of anderszins, eindigen met een achtervoegsel “-oid”.

Meubel-Gyroids zijn begraven, vergelijkbaar met fossielen, en worden elke dag om 06.00 uur willekeurig gegenereerd, hoewel ze alleen worden gevonden na regenachtige of sneeuwachtige dagen. Er zijn veel gyroïden (127 in Wild World) en elk gezin en elk individu is uniek in geluid en vorm. Ze maken allemaal deel uit van families van soortgelijk klinkende Gyroids, meestal met vergelijkbare namen.

Als K.K. De nummers van Slider spelen op een stereo-installatie, of als een speler snel genoeg een instrument bespeelt, passen alle actieve Gyroids het tempo aan de muziek aan. Het woord ‘gyroid’ komt van het woord ‘gyrate’ of ‘gyre’, een term die betrekking heeft op spinnen.

Ad