Animal Crossing: New Horizons – Gyroid Fragments op het strand

Animal Crossing: New Horizons – Gyroid Fragments op het strand

Nintendo heeft een update uitgebracht voor Animal Crossing: New Horizons, waarmee de game naar versie 2.0.4 is gebracht. Naast het oplossen van een paar bugs, heeft de update ook een nieuwe handige functie toegevoegd. Zoals door veel spelers online is gemeld, kunnen Gyroid-fragmenten nu worden gevonden aangespoeld op de stranden van het thuiseiland van de speler. Voorheen was de enige manier om Gyroid-fragmenten te krijgen door op Kapp’n’s eilandtours te gaan, en deze nieuwe functie zou het voor spelers veel goedkoper kunnen maken om hun Gyroid-verzamelingen te voltooien.

Over Gyroids?

Gyroids zijn speciale kleine decoraties die funky, unieke geluiden maken, en ze zullen toeter en tintelend zijn op de muziek die je speelt. (Gyroids dansen en zingen alleen wanneer ze rond muziek worden geplaatst, maar ze zullen binnen of buiten wiebelen.) Gyroids zijn gebaseerd op haniwa, oude Japanse sculpturen die werden begraven met de doden, waardoor je ze kunt opgraven in je Animal Crossing-wereld een beetje morbide. Maar wie kan een grappig mannetje weerstaan ​​dat gekke geluidjes maakt?

Lloid, de NPC die de constructie op je eiland doet, is een gyroid, en we weten niet precies waarom hij bewust is of dat dit betekent dat alle gyroids gevoelig zijn.

Gyroids krijgen

Voorafgaand aan deze update om gyroids te vinden, moet je een boottocht maken met Kapp’n. Ga naar de pier van je eiland en je kunt zeilen in ruil voor 1.000 Nook Miles.

Op het eiland waar hij je naartoe brengt, kun je de gebruikelijke knutselmaterialen en fruit vinden – je kunt zelfs worden vervoerd naar eilanden buiten het seizoen. Wat nog belangrijker is, de eilanden zullen de X-vormige gaten in de grond hebben die je hebt gezien om alle Animal Crossing: New Horizons-fossielen te markeren. Op deze eilanden vind je echter een gyroid-fragment.

Ad