Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC beschikbaar

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC beschikbaar

Het eilandleven in Animal Crossing: New Horizons voor Nintendo Switch nodigt iedereen uit om de nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Gratis update

Een gratis update, beschikbaar voor alle Animal Crossing: New Horizons-spelers, brengt nieuwe toevoegingen en opties aan de game. Dit zijn onder meer personages uit de Animal Crossing-serie, zoals Brewster, die zijn café The Roost op de tweede verdieping van het museum opent, en de zeemansliederen zingende Kapp’n, die spelers met zijn boot naar verschillende eilanden zal brengen.

Er zullen ook nieuw geopende winkels zijn op het plein op Harv’s Island, inclusief Katrina’s waarzeggerij.

Met deze nieuwe update kunnen spelers genieten van vaardigheden zoals koken en groenten verbouwen, samen met een groot aantal andere aanpassingen en functies. Gyroids kunnen nu uit de grond worden opgegraven en als bewonersvertegenwoordiger kunnen spelers zelfs verordeningen vaststellen die de snelheid waarmee onkruid groeit verminderen of ervoor zorgen dat alle bewoners vroeg in de ochtend opstaan. Er zijn nooit meer opties geweest om het eiland aan te passen aan iemands levensstijl, en al deze updates zijn gratis beschikbaar.

video

Happy Home Paradise

Naast deze gratis update, het begin van een nieuwe in-game roeping als vakantiehuisontwerper met Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise. In deze betaalde DLC gaan spelers samen met Lottie en het Paradise Planning-team naar een reeks charmante eilanden in een archipel. Daar kunnen ze de droomvakantiehuizen van hun klanten ontwerpen, eilandfaciliteiten inrichten – zoals een school en een restaurant – en nieuwe manieren ontdekken om te creëren en te personaliseren.

Technieken en items die spelers hebben verkregen door te werken aan het Paradise Planning-team, kunnen zelfs op het eigen eiland worden gebruikt. Met klanten die graag willen genieten van de ontwerpinspiraties van spelers, waaronder bewoners van het hoofdeiland, biedt de kans om droomvakantiehuizen te creëren nieuwe ervaringen om te ontdekken.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise kan vanaf vandaag worden gekocht voor een eenmalig bedrag van £ 22,49 in de Nintendo eShop, en bij deelnemende winkels als downloadcode, of als onderdeel van de Nintendo Switch Online + Expansion Pack lidmaatschap plan zonder extra kosten. Voor meer informatie over zowel de gratis versie 2.0-update als Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise, bekijk je Animal Crossing: New Horizons Direct – 15/10/2021 (Nintendo Switch).

Animal Crossing Series 5 amiibo-kaarten

Ook beschikbaar op 5 november, zullen nieuwe Animal Crossing Series 5 amiibo-kaarten worden gelanceerd bij geselecteerde retailers en rechtstreeks via My Nintendo Store, waardoor een extra verscheidenheid aan personages wordt toegevoegd aan de line-up van amiibo-kaarten. Individuele amiibo-kaartpakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar en bevatten drie kaarten in elk pakket.

Spelers kunnen deze levendig ontworpen amiibo-kaarten gebruiken in Animal Crossing: New Horizons. Series 5 omvat een selectie van in totaal 48 karakters, inclusief nieuwe karakters en karakters die nog nooit eerder in amiibo-kaartvorm zijn gezien.