Animal Crossing: New Horizons Herfstupdate op 30 september

Animal Crossing: New Horizons Herfstupdate op 30 september

Voel je de bries in de lucht? Is het gebladerte van uw eiland al begonnen met oranje tinten? De herfst is aangebroken bij Animal Crossing: New Horizons, met eikels en dennenappels die van bomen vallen, klaar om te worden gebruikt voor doe-het-zelf-recepten.

Maar er komt nog meer inhoud aan! Op 30 september komt er een gratis update naar de Animal Crossing: New Horizons-game voor het Nintendo Switch-systeem die een aantal griezelige accenten toevoegt aan het seizoen, met Halloween-kostuums, personageaanpassingsopties, doe-het-zelf-projecten en festiviteiten.

video
play-rounded-fill

Limited edition komt terug

Bovendien keert het Nintendo Switch – Animal Crossing: New Horizons Edition-systeem terug naar deelnemende retailers voor aankoop tegen een adviesprijs van $ 299,99. Raadpleeg uw plaatselijke winkelier voor details over de beschikbaarheid. Het systeem bevat pastelgroene en blauwe Joy-Con-controllers en een wit Nintendo Switch-dock met afbeeldingen van Tom Nook en Nooklings, Timmy en Tommy.

For players that have yet to create their personal island paradise in Animal Crossing: New Horizons, now is a great time to get started,” said Nick Chavez, Nintendo of America’s Senior Vice President of Sales and Marketing. “Players who enjoyed their islands during the spring and summer will find new ways to play when they experience the new festive activities that fall has to offer.

In november keert Animal Crossing amiibo Cards Series 1-4 terug naar geselecteerde retailers voor een adviesprijs van $ 5,99 per pakket. Animal Crossing: New Horizons ondersteunt amiibo-kaarten uit de Animal Crossing-serie, waarmee je onder andere personages kunt uitnodigen om op het eiland te wonen.

Wat te verwachten van de herfst in Animal Crossing: New Horizons

  • Pompoenen kweken – Verfraai je huis en eiland voor al je geweldige herfstgelegenheden door eerst pompoenstart in het spel te kopen bij Leif het hele jaar door of bij Nook’s Cranny in oktober. Als je pompoenen eenmaal zijn gegroeid, kunnen ze worden geoogst en gebruikt in doe-het-zelfprojecten op basis van pompoen.
  • Bereid je voor op Halloween – Pompoenen zijn nog maar het begin van de festiviteiten met een Halloween-thema die naar je eiland komen. Met de grote dag voor de deur, kun je vroeg beginnen met het inslaan van snoep. Vind jouw stijl voor Halloween-avond door kostuums, zoals een magiërsjurk, te kopen in de Able Sisters-winkel in de maand oktober. U kunt zelfs bodypaint en gekleurde oogcontacten kopen door Nook Miles in te wisselen. Je zult ook in staat zijn om Halloween DIY-projecten te leren van je medebewoners. Op Halloween-avond zullen je buren in de vakantiestemming komen met hun eigen kostuums.
  • Halloween-nachtvieringen – Wanneer de Halloween-avond op 31 oktober na 17.00 uur aanbreekt, verzamelen de buren zich op het plein, dat zal worden versierd met een scala aan Halloween-decoraties. Je krijgt ook bezoek van een mysterieuze gast, Jack, de “tsaar van Halloween”. Door Jack lollies en snoep te geven, verdien je spookachtige in-game beloningen. Zorg ervoor dat je ook wat snoep voor je buren bewaart, anders word je misschien voor de gek gehouden! Gelukkig kun je een paar nieuwe reacties leren om je angstgevoelens goed uit te drukken.
  • Dromen opnieuw bezoeken – De mogelijkheid om een ​​dutje te doen en andere eilanden in dromen te bezoeken, werd deze zomer geïntroduceerd. Nu kun je dromen gemakkelijk opnieuw bezoeken vanuit een lijst, waardoor het nog gemakkelijker wordt om enkele van je favoriete eilanden te bezoeken.
  • NookLink-app-update – De NookLink-service in de Nintendo Switch Online-smartphone-app ontvangt begin oktober ook een update. Met de update kun je je smart-apparaat gebruiken om reacties in de game uit te voeren. Wilt u het voor deze gelegenheid eens uitproberen om uw eilandbezoekers precies te laten weten wat u vindt van hun ondeugende trucs en traktaties?

We wensen je veel plezier in het herfstseizoen. De volgende update komt eind november. Kijk uit naar meer informatie in de komende maanden.

Ad