Animal Crossing: New Horizons – Je persoonlijke ontsnappingseiland

Animal Crossing: New Horizons – Je persoonlijke ontsnappingseiland

Animal Crossing: New Horizons is slechts enkele weken verwijderd van release. Nintendo of America heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht die laat zien wat je kunt doen op je onbewoonde eiland.

video
play-rounded-fill

Animal Crossing: New Horizons laat je helemaal naar een eiland ontsnappen. In een wereld vol mogelijkheden … kun je spelen hoe je wilt … en het delen met al je vrienden. Verken, creëer en pas je eilandparadijs op elk gewenst moment aan.

Over Animal Crossing: New Horizons

Welkom bij het Getaway Island Getaway-pakket!

Een zorgeloos nieuw leven is net voorbij de horizon! Stap uit het vliegtuig en ga naar je eigen verlaten eiland waar nieuwe vrienden, ontdekkingen en kansen op je wachten. Paradise is wat je maakt in Animal Crossing: New Horizons voor Nintendo Switch!

Het pad naar het paradijs

Met niets anders dan een tent en uw vertrouwde nieuwe NookPhone, zal het leven om te beginnen een tikkeltje rustiek zijn. Maar maak je geen zorgen! Met een beetje elleboogvet kan het eiland ergens worden waar je trots op bent om thuis te noemen. Zoals ze zeggen, als je dingen precies goed wilt, is er eigenlijk maar één optie: doe het zelf!

Verzamel DIY-recepten en verzamel vervolgens de benodigde materialen. Ambachtelijke gereedschappen die nodig zijn voor dagelijks gebruik of buitenmeubels die het leven voor iedereen kunnen verbeteren. Versier het eiland op allerlei creatieve manieren, of bouw bruggen, paden, hellingen en rivieren om het eiland te vormen zoals je wilt. Het zal niet van de ene op de andere dag gebeuren, maar als de resultaten vorm krijgen zal dat oh-zo bevredigend zijn!

Animal Crossing: New Horizons beschikbaar op 20 maart alleen op Nintendo Switch.

Ad