Animal Crossing: New Horizons – Nintendo Direct samenvatting

Animal Crossing: New Horizons – Nintendo Direct samenvatting

Tom Nook heeft oog voor zaken. Dat is de reden waarom het hoofdpersonage Animal Crossing de tijd uit zijn zeer drukke schema nam om een ​​nieuwe videopresentatie te organiseren over zijn nieuwste onderneming, het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket.

Animal Crossing: New Horizons – Direct

In de presentatie beschrijft hij de ins en outs van Animal Crossing: New Horizons, exclusief gelanceerd voor de Nintendo Switch-familie van systemen op 20 maart.

De video bevat alles wat u, een potentiële klant van Deserted Island Getaway Package, moet weten om aan de slag te gaan: een inleiding tot uw nieuwe eilandleven, de basisprincipes van huisbezit, details over uw nieuwe buren, landontwikkeling, exploratie, knutselen en zoveel meer.

video

Nick Chavez, Nintendo of America’s Senior Vice President of Sales and Marketing

The Animal Crossing games offer players a unique and relaxing escape from the stresses of everyday life, and Animal Crossing: New Horizons builds on that by letting players build their own island utopia from scratch. When Nintendo Switch owners pack their virtual bags and move into their new island home, they will experience more ways to customize their Animal Crossing life than ever before. Just like Nintendo Switch itself, the game lets you play the way you want to play.

Bekijk de volledige video op https: //www.animal- voordat je op weg gaat naar je eigen eilandvakantie crossing.com/new-horizons/

Animal Crossing: New Horizons – New Features

 • Leven op het eiland: Nook Inc. beveelt vol vertrouwen een reis aan naar een afgelegen verlaten eiland. En dat is niet alleen omdat het het enige bedrijf is dat dit type pakket aanbiedt! Op het eiland is het leven zo vredig en ontspannend. Omdat het eiland verlaten is, kun je vanaf het begin je nieuwe leven creëren – net als een pionier! De tijd stroomt net zo natuurlijk als in de echte wereld, inclusief seizoenen en dag- en nachtcycli die realtime weerspiegelen.
 • DIY: door specifieke materialen rond het eiland te verzamelen, kunt u een breed scala aan dingen maken, waaronder gereedschappen en meubels. DIY-workshops leren je hoe je je leven kunt verrijken door zelfgemaakte recepten te maken. Naarmate u meer vertrouwd raakt met doe-het-zelven, kunt u zelfs speciale vaardigheden leren, zoals het veranderen van de kleur van uw doe-het-zelf meubels of ze versieren met aangepaste ontwerpen.
 • NookPhone: Nook Inc. biedt enkele basisbehoeften en -services, waaronder uw eigen NookPhone. Het heeft standaard apps, zoals een camera en kaart, maar na verloop van tijd zullen nieuwe applicaties worden toegevoegd om uw eilandbehoeften te ondersteunen. De camera kan worden gebruikt om in-game foto’s over het hele eiland te maken – je kunt zelfs fancy filters toevoegen zoals alle coole kinderen aan het doen zijn!
 • Nook Miles: voor spelers die op zoek zijn naar meer concrete doelen en om begeleiding en inspiratie op het eiland te bieden, kunt u profiteren van het Nook Mileage-programma. Naarmate je bepaalde uitdagingen en ervaringen uitvoert, verdien je mijlen om de kosten van het uitje-pakket te betalen of, uiteindelijk, in te wisselen voor in-game beloningen. Beloningen variëren van in-game Nook Inc.-merchandise en handige items die je tijd op het eiland kunnen verrijken, tot tickets die je kunt gebruiken om verre eilanden te bezoeken.
 • Island Tours: deze “mystery island tours” zijn in de gril van de piloot, zodat je nooit weet waar je terecht komt! Eenmaal op deze kleinere eilanden, kun je zoveel items verzamelen als je wilt – zoals doe-het-zelf-materialen en wezens – en ze meenemen naar je eiland.
 • Party Play: met het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket kunnen maximaal acht mensen op één eiland wonen. * In Party Play kun je tot drie andere spelers tegelijkertijd oproepen om het eiland te verkennen. Degene die de anderen roept, wordt de leider, waardoor de anderen de volgers worden. Het is gemakkelijk om de leider te veranderen, zodat anderen snel de leiding kunnen nemen. Alle wezens of items die door volgers worden gevonden, worden opgeslagen in een prullenbak in het Resident Services-gebouw!
 • Landontwikkeling: hoewel je rivieren op je eiland kunt oversteken door polsstokspringen en verhoogd land met ladders kunt beklimmen, kun je het landschap ook veranderen door bruggen en hellingen toe te voegen. Zodra je eiland volledig is uitgedost, ontvang je een vergunning om je eigen paden vrij te maken, evenals belangrijke bouwwerken uit te voeren, zoals het veranderen van de paden van rivieren of het bouwen en slopen van kliffen. Met uw eigen onderhouds- en bouwvergunningen kunt u uw creatieve spieren op het land zelf buigen, niet alleen de dingen erop.
 • NookLink: Ja, Tom Nook zet zijn naam graag op alles. Maar wanneer het een Nook-product of -service is, weet u dat u iets krijgt dat van hoge kwaliteit is. Met NookLink, dat deel uitmaakt van de Nintendo Switch Online-app, kun je een Custom Design QR-codepatroon van eerdere games scannen met Animal Crossing: New Leaf of Animal Crossing: Happy Home Designer met je real-life smartphone en deze vervolgens downloaden naar Animal Crossing : Nieuwe horizonten.

  Wanneer u online bent verbonden, kunt u praten met vrienden die ook het Animal Crossing: New Horizons-spel hebben met de Nintendo Switch Online-smartphone-app met uw smartphone als toetsenbord of voor voicechat. NookLink wordt gelanceerd in maart, kort na het geselecteerde vertrek dat is opgenomen in uw Deserted Island Getaway-pakket.

Getaway-pakketervaring!

 • Kies uw eiland: Voordat u aan boord van uw vlucht naar het eiland gaat, kiest u het eiland uit een reeks opties. Als u ervoor kiest om op het noordelijk of zuidelijk halfrond te wonen, heeft dit bijvoorbeeld invloed op de timing van de seizoenen, dus kies de locatie die het beste bij u past. Wanneer de seizoenen op het eiland veranderen, veranderen ook de activiteiten. Voor inwoners van het noordelijk halfrond begint de lente pas wanneer de game op 20 maart wordt gelanceerd, dus verwacht dat bloeiende kersenbloesems binnenkort verschijnen!
 • Oriëntatie: Na de landing op het eiland ontvangt u een nuttige oriëntatiesessie van het personeel van Nook Inc. Op dit moment krijgt u de tent die bij uw uitje-pakket is inbegrepen. U kunt met andere eilandbewoners chatten over waar u uw nieuwe woning wilt opzetten en hen helpen hun thuislocaties te kiezen.
 • Resident Services: de Resident Services-faciliteit is beschikbaar om uw dagelijkse behoeften 24 uur per dag, zeven dagen per week te ondersteunen. Ze bieden u diensten zoals de verkoop van alledaagse goederen, de aankoop van ongewenste artikelen en nuttig advies.
 • Huiseigenaar worden: de door Nook Inc. aan u geleverde tent is geweldig, maar heeft u een huis overwogen? Woningkredieten kennen geen deadlines, rente of aanslag en u kunt uw lening in uw eigen tempo terugbetalen. Een huis biedt veel meer ruimte dan een tent en bevat ook opslagruimte voor extra meubels en bagage. Als je eenmaal een huis bezit, kun je je innerlijke interieurontwerper kanaliseren en de muren, vloeren en meubels instellen zoals je wilt. U kunt ook uitbreidings- en remodelleringsservices gebruiken om uw huis nog meer uit te breiden en aan te passen.
 • Customization Deluxe: Animal Crossing: New Horizons biedt meer aanpassingsopties dan ooit tevoren, van het personaliseren van het uiterlijk van je personage tot huidskleur, kapsel en kleding, tot het plaatsen van gebouwen en items waar je maar wilt op het eiland. Je kunt zelfs de binnen- en buitenkant van je huis decoreren! Verander dat eiland in een MIJN land!
 • Airport: Dit is de eerste plaats waar u op het eiland landt. (Het is tenslotte een luchthaven.) Het is ook beschikbaar om 24 uur per dag te gebruiken, beginnend op de dag na uw aankomst. Op de luchthaven kunt u bewoners van andere eilanden uitnodigen voor uw eigen eiland via internet of lokaal draadloos. Je kunt ook zelf reizen en andere eilanden bezoeken! Maximaal acht mensen kunnen tegelijkertijd op een bepaald eiland spelen, dus voel je vrij om een ​​goede groep samen te krijgen en een aantal fantastische herinneringen te maken.
 • Uitzendingen op het hele eiland: aan het begin van elke dag zal de heer Nook, CEO van Nook Inc., een uitzending maken naar alle bewoners, hen op de hoogte houden van belangrijke evenementen op het eiland en advies geven over hoe je het beste kunt genieten living.

Functies en updates om uw eilandplezier te bevorderen!

 • Nieuwe bewoners: Als je voor het eerst op het eiland landt, wonen er maar een paar dieren bij je. Maar terwijl je je eiland vanaf de grond ontwikkelt, zullen meer buren bezoeken en ervoor kiezen om in te trekken. Je kunt zelfs enkele nieuwe bewoners uitnodigen om daar zelf te wonen! Er is niets beter dan een gastvrije buurman.
 • Gratis updates: gratis updates worden toegevoegd nadat de game is gestart, met seizoensgebonden evenementen die het hele jaar door worden toegevoegd. De eerste gratis update is op de lanceringsdag, 20 maart. Door deze update te installeren, kun je Bunny Day vieren met een speciale gebeurtenis in april. Als je zowel Animal Crossing: Pocket Camp voor mobiele apparaten als Animal Crossing: New Horizons bezit, ontvang je speciale items in elke game. Details worden later aangekondigd op het officiële Twitter-account Animal Crossing: Pocket Camp.
 • Extra voorzieningen: naarmate je eiland groeit, worden er meer voorzieningen gebouwd. Dit omvat een museum met het rijke ecosysteem van het eiland, een winkel vol met kant-en-klaar meubels en goederen die je zelf niet kunt maken, een kleermaker die kleding en modeartikelen aanbiedt, en een camping waar je gasten kunt uitnodigen voor recreatieve doeleinden.
 • Toeristen en evenementen: op uw eiland wonen niet alleen nieuwe inwoners, maar ook toeristen! Deze tijdelijke bezoekers zijn altijd welkom en kunnen items aanbieden die niet op het eiland kunnen worden gemaakt. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan leuke evenementen zoals Fishing Tourneys en Bug-Offs, die het hele jaar door opduiken. Via gratis updates voor Animal Crossing: New Horizons worden nieuwe speciale evenementen en seizoensgebonden gasten geïntroduceerd.
 • amiibo-ondersteuning: Animal Crossing: New Horizons ondersteunt amiibo-figuren en amiibo-kaarten uit de Animal Crossing-serie. Je kunt deze bekende gezichten ook uitnodigen voor Photopia, een eiland dat bestaat in het spel, waar je modellen kunt plaatsen in creatieve fotoshoots.
 • Twitter-overname: let op social media-savvy Tom Nook, die naar verluidt het @AnimalCrossing Twitter-account direct na de videopresentatie van vandaag overneemt.

Animal Crossing: New Horizons wordt op 20 maart gelanceerd in winkels, in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch en op Nintendo.com voor een adviesprijs van $ 59,99. Naast het spel kunnen spelers accessorize met Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch of Nintendo Switch Lite draagtassen, verkrijgbaar in winkels tegen een adviesprijs van $ 24,99 per stuk.

Nintendo Switch met thema

Een speciaal Nintendo Switch-systeem met Animal Crossing-thema is vanaf 13 maart ook verkrijgbaar in de winkel voor een adviesprijs van $ 299,99.

Het systeem is geïnspireerd op Animal Crossing: New Horizons (apart verkrijgbaar), met mooie pastelgroene en blauwe Joy-Con-controllers die wit zijn aan de achterkant, met bijpassende pastel groene en pastelblauwe polsbanden en een witte Nintendo Switch dock, versierd met afbeeldingen van personages Tom Nook en Nooklings Timmy en Tommy.