Animal Crossing: New Horizons – Personaliseer je Nintendo Switch Joy-Cons

Animal Crossing: New Horizons – Personaliseer je Nintendo Switch Joy-Cons

To celebrate the recent launch of Animal Crossing: New Horizons, Nintendo gave away a Nintendo Switch to every player in the game.

This Nintendo Switch comes in Neon Blue/Neon Red Joy-Con colors, but thankfully due to the customization feature on the work bench, you can change the color of the Joy-Con to gray

Om de recente lancering van Animal Crossing: New Horizons te vieren, heeft Nintendo aan elke speler in de game een Nintendo Switch weggegeven.

Deze Nintendo Switch wordt geleverd in de kleuren Neon Blue / Neon Red Joy-Con, maar dankzij de aanpassingsfunctie op de werkbank kun je de kleur van de Joy-Con veranderen in grijs

Andere kleuren

Het is momenteel niet mogelijk om naar andere kleuren te veranderen, hopelijk worden ze in toekomstige updates toegevoegd.

Over Animal Crossing – New Horizons

Een zorgeloos nieuw leven ligt net achter de horizon! Stap uit het vliegtuig en betreed je eigen verlaten eiland waar nieuwe vrienden, ontdekkingen en kansen op je wachten. Paradise is wat je ervan maakt in Animal Crossing: New Horizons voor Nintendo Switch!

Met niets anders dan een tent en je vertrouwde nieuwe NookPhone, zal het leven om te beginnen een tikkeltje rustiek zijn. Maar maak je geen zorgen! Met een beetje elleboogvet kan het eiland een plek worden waar u trots naar huis kunt bellen. Zoals ze zeggen, als je alles precies goed wilt, is er maar één optie: doe het zelf!

Verzamel DIY-recepten en verzamel vervolgens de benodigde materialen. Knutselgereedschap nodig voor dagelijks gebruik of tuinmeubilair dat het leven voor iedereen kan verbeteren. Versier het eiland op allerlei creatieve manieren en bouw bruggen, paden, hellingen en rivieren om het eiland te modelleren zoals jij dat wilt. Het zal niet van de ene op de andere dag gebeuren, maar als de resultaten vorm krijgen, zal dat o zo bevredigend zijn!

Je kunt van je eiland geen paradijs maken zonder anderen om het mee te delen! Hoewel je er in het begin maar een paar hebt, zullen er meer potentiële inwoners arriveren naarmate het eiland verbetert. Help ze om zich te vestigen, help dan een handje met taken, stuur geschenken, organiseer fotoshoots op het eiland Photopia en meer, allemaal in naam van vriendschap!

Beter nog, maximaal acht mensen die op één Nintendo Switch zijn geregistreerd, kunnen op hetzelfde eiland wonen en maximaal vier kunnen tegelijkertijd van het eilandleven genieten. Je kunt ook met maximaal zeven mensen spelen, lokaal of online , naar hun eilanden reizen of ze uitnodigen voor de jouwe. Of je nu cadeaus deelt, meedoet aan bugwedstrijden of gewoon geniet van elkaars gezelschap, er is altijd meer plezier te beleven met vrienden!