Animal Crossing: New Horizons-thema Switch – 13 Maart

Animal Crossing: New Horizons-thema Switch – 13 Maart

Nintendo heeft aangekondigd dat een Nintendo Switch-console “geïnspireerd door Animal Crossing: New Horizons” op 13 maart wordt gelanceerd voor $ 299,99.

Het komt met “unieke Joy-Con-controllers, een aangepast ontwerp op de achterkant en een speciaal Nintendo Switch-dock”.

Animal Crossing geïnspireerd

Het systeem is geïnspireerd op de nieuwe game Animal Crossing: New Horizons (apart verkrijgbaar), met mooie pastelgroene en blauwe Joy-Con ™ -controllers die wit zijn aan de achterkant, witte polsbanden en een wit Nintendo Switch-dock , versierd met afbeeldingen van herkenbare personages Tom Nook en Nooklings Timmy en Tommy.

Over Animal Crossing – New Horizons

Pas je personage en huis aan, en decoreer het landschap (met meubels, als je wilt!), terwijl je je eigen eilandparadijs creëert. Ervaar een robuust nieuw ontwerpsysteem – verzamel materialen om alles te construeren, van meubels tot gereedschappen! Geniet van een verscheidenheid aan ontspannende activiteiten zoals tuinieren, vissen, decoreren, communiceren met charmante NPC’s en meer, terwijl klassieke Animal Crossing-ervaringen op leuke nieuwe manieren tot leven komen in de omgeving van een onbewoond eiland.

Maximaal acht spelers kunnen op een eiland verblijven; vier bewoners van hetzelfde eiland kunnen tegelijkertijd op één systeem spelen. Acht spelers kunnen samen op het eiland van één speler spelen via online multiplayer of lokaal draadloos.