Animal Crossing: New Horizons – Tom Nook custom designs

Animal Crossing: New Horizons – Tom Nook custom designs

Het officiële Twitter-account van Animal Crossing: New Horizons onthulde codes voor een door Tom Nook ontworpen vlag en een door Tom Nook ontworpen T-shirt.

Gebruik gewoon de codes in de onderstaande afbeeldingen om de jouwe te claimen!

Over Animal Crossing: New Horizons custom designs

Met de app Custom Designs kunt u uw eigen ontwerpen maken of enkele downloaden via QR-codes. Zodra je de Able Sisters-winkel hebt ontgrendeld, kun je de kiosk benaderen en je eigen ontwerpen plaatsen, zoeken op ontwerp-ID of zoeken op maker-ID.

Let op; Je hebt een betaald abonnement op Nintendo Online nodig om toegang te krijgen tot deze functie.

U kunt elk van de QR-codeontwerpen die u downloadt (van New Leaf of een door derden gemaakte site zoals ACPatterns) “dragen” op een generieke top of gezichtsverf. (Je kunt ze ook op de grond / vloer, muren of in canvasvorm plaatsen).

Pro-ontwerpen

Als je een Pro Design scant, kun je het dragen als jurk, kamerjas, enz. maar alle andere Designs worden gedegradeerd tot een “custom design” in plaats van een veelzijdiger Pro Design.

De Pro Design-upgrade kan worden gekocht bij Nook

Able Sisters shop is vereist

Totdat je de Able Sisters-winkel hebt, is er nu een manier om de ontwerpen die oorspronkelijk in ACNH zijn gemaakt direct te delen.

Met de Able Sisters Kiosk kun je ontwerpen die oorspronkelijk zijn gemaakt in Animal Crossing: New Horizons ophalen en delen via een Creator ID of individuele Design ID. Dit omvat zelfs professionele ontwerpen!

Het kunnen kledingstukken zijn zoals tops (tanktop, korte mouw, overhemd met lange mouwen, trui, hoodie, jas) jurken (mouwloos, korte mouw, lange mouw, rond, ballonzoom, kleed), en hoeden (hoed met rand, gebreide muts en hoed met rand).