Animal Crossing: New Horizons TV Reclame – 5,4 miljoen views op 1 dag

Animal Crossing: New Horizons TV Reclame – 5,4 miljoen views op 1 dag

Nintendo publiceerde onlangs een tv-reclame voor Animal Crossing: New Horizons. De commercial werd geüpload op Twitter en YouTube maar lijkt een enorme hit.

Vanaf 2 januari 2020 is de video 4,9 miljoen keer bekeken en heeft deze 158.000 likes en 83.300 retweets ontvangen:

De hype is echt

Op YouTube ontving de video 539.000 views, 20.000 likes en slechts 139 antipathieën. Dus de commercial werd op één dag 5,4 miljoen keer bekeken op Twitter en YouTube.

Mensen willen Animal Crossing heel graag, zo lijkt het, gelukkig hoeven we er maar een paar maanden op te wachten, want de game komt in maart uit.

Over Animal Crossing: New Horizons

Als de drukte van het moderne leven je in de steek laat, heeft Tom Nook een zakelijke onderneming in petto waarvan hij weet dat je er dol op zult zijn: zijn gloednieuwe, ultra-exclusieve Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket!

Natuurlijk, je hebt paden gekruist met kleurrijke personages dichtbij en ver weg. Had een grote oude tijd als een van de stadsbevolking. Misschien heeft u zelfs een nieuw blad omgedraaid en u toegewijd aan de openbare dienst! Maar diep van binnen, is er geen deel van jou dat gewoon verlangt naar … vrijheid? Een kans om te doen wat je wilt, wanneer je wilt? Dan is misschien een lange wandeling op het strand van een verlaten eiland, waar een rijke rijkdom aan ongerepte natuur wacht, precies wat de dokter heeft besteld!

Vredige creativiteit en charme wachten op je terwijl je je mouwen oprolt en je nieuwe leven maakt wat je maar wilt.

Verzamel middelen en maak alles, van comfort van de wezens tot handige hulpmiddelen. Omarm je groene duim terwijl je op nieuwe manieren met bloemen en bomen communiceert. Zet een woning op waar de regels van wat binnen en buiten gaat niet meer van toepassing zijn.

Maak vrienden met nieuwkomers, geniet van de seizoenen, polsstokhoogspringen over rivieren terwijl je verkent, en meer!

Ad